Apu

Seksitutkimus julki: tämä on suomalaisten yleisin seksihetki

Seksitutkimus julki: tämä on suomalaisten yleisin seksihetki
Kaalimato.comin tutkimuksessa paljastui muun muassa se, milloin suomalaiset harrastavat seksiä.
Julkaistu: 27.11.2018

Ylivoimaisesti suosituin seksinharrastuspäivä oli lauantai, ja lauantain suosituin aika oli välillä 22–23. Jostain syystä tiistaina seksiä harrastavia oli selvästi vähemmän kuin muina päivinä.

Ylivoimaisesti eniten seksiä harrastettiin omassa makuuhuoneessa. Seuraavaksi suosituin seksipaikka kotona oli olohuone. 55 prosenttia suomalaisista on harrastanut seksiä autossa. Myös teltassa ja rannalla on "pöllytetty vällyjä".

Tutkimuksessa selvisi myös, että kolmasosa masturboivista suomalaismiehistä on tehnyt sen työpaikalla.

Suomalaisten mielestä tärkein aisti kiihottumisen kannalta on tuntoaisti. Näköaisti on seuraavaksi tärkein.

Yli viidesosa suomalaisista kokee, että parasta seksissä on rakkaus. Tasan viidesosa pitää omaa nautintoaan tärkeimpänä. Kumppanin nautintoa arvostaa 17 prosenttia vastaajista.

Seksi paranee iän myötä

Puolet suomalaisista on sitä mieltä, että seksi paranee ja siitä tulee estottomampaa iän myötä. Seksistä saatavaa nautintoa parantaisi eniten parempi fyysinen kunto (35 prosenttia, vastaajat voivat valita useamman kuin yhden kohdan) ja se, että seksille olisi enemmän aikaa (29 prosenttia).

Tutkimustiedot perustuvat Kaalimato.comin tilaamaan ja Pohjoisranta Burson-Marsteller Oy:n analysoimaan kyselytutkimukseen. Tutkimusaineisto koottiin verkkotutkimusyhtiö M3 Research Oy:n internetpaneelissa kesäkuussa 2018. Kyselyyn vastasi 1 000 iältään yli 18-vuotiasta suomalaista, ja lähtöotos on kansallisesti edustava.

Kommentoi »