Apu

Sara Sieppi ja Roope Salminen erosivat! Sara ei säästele Idealistan blogissa sanojaan: "Kun arvot eivät kohtaa..."

Sara Sieppi ja Roope Salminen erosivat! Sara ei säästele Idealistan blogissa sanojaan: "Kun arvot eivät kohtaa..."
Sara Sieppi kirjoittaa, että "lähteminen oli ainoa oikea ratkaisu".

Ex-missi Sara Sieppi ja juontaja-laulaja Roope Salminen ovat eronneet. Sara Sieppi kertoo asiasta Idealistan blogissaan.

Lyhyessä päivityksessään Sara kuvaa kolme vuotta kestänyttä suhdetta seikkailuksi, joka oli "opettava ja tunteikas". Hän antaa ymmärtää, että suhde kaatui perustavanlaatuisiin ristiriitoihin:

Tällaisen elämänmuutoksen myötä olo on tietysti haikea ja surullinen, mutta muuta mahdollisuutta ei enää ollut. Kun arvot eivät kohtaa, on parisuhdetta mahdotonta ylläpitää.

Sara kertoo oppineensa suhteen myötä itsestään ja elämästä paljon.

Joskus on vaan pakko luovuttaa ja tässä kohtaa lähteminen oli ainoa oikea ratkaisu.

Kaksi vuotta parrasvaloissa

Roope naureskeli syyskuussa 2016 Teit meistä kauniin -elokuvan kutsuvierasensi-illassa Avulle, että Sara ihastui hänessä miehen sisäiseen kauneuteen. Parin tavatessa Salminen oli vielä roolin vaatimassa pyöreämmässä kunnossa.

- Joo silloin, kun me tavattiin, mä olin vielä läski. Elokuvaroolin varten täytyy tehdä uhrauksia, nyt kilot ovat toivottavasti tippuneet pois. Kyllä täytyy myöntää, että päätin kuvausten loputtua, että ensi-illassa olen paremmassa kunnossa.

Pariskunta esiintyi kyseisessä kutsuvierasensi-illassa ensimmäistä kertaa julkisesti yhdessä.

Roope Salminen tunnetaan muun muassa Putous- ja Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmista, Sara Sieppi esiintyy esimerkiksi Onnenpyörässä.

Julkaistu: 17.9.2018
Kommentoi »