Roope Salminen ja Sara Sieppi: Ensimmäinen yhteisesiintyminen ensi-illassa
Puheenaiheet
Roope Salminen ja Sara Sieppi: Ensimmäinen yhteisesiintyminen ensi-illassa
Roope Salminen ja Sara Sieppi saapuivat yhdessä Salmisen tähdittämän Teit meistä kauniin -elokuvan ensi-iltaan.

Roope Salminen tekee ensimmäisen merkittävän elokuvaroolinsa Apulannasta kertovassa Teit meistä kauniin –elokuvassa. Monitaituri asteli elokuvan kutsuvierasensi-illassa punaiselle matolle yhdessä avovaimosa Sara Siepin kanssa.

Ensi-ilta oli parin yhteinen ensimmäinen julkinen näyttäytyminen salamavaloissa.

- Ei me oltu tätä kauheesti mietitty. Eiköhän ihmiset jo meistä tiedä, hyväntuuinen Salminen totesi.

- Tämä on Roopelle iso ilta, halusin olla mukana, Sara Sieppi puolestaan totesi.

Pari on ollut loppusyksystä yhdessä vuoden. Roope naureskelee, että Sara on ihastui enemmän tämän sisäiseen kauneuteen, sillä parin tavatessa Salminen oli vielä elokuvaroolin vaatimassa pyöreämmässä kunnossa.

- Joo sillon, kun me tavattiin mä olin vielä läski. Elokuvaroolin varten täytyy tehdä uhrauksia, nyt kilot ovat toivottavasti tippuneet pois. Kyllä täytyy myöntää, että päätin kuvasusten loputtua, että ensi-illassa olen paremmassa kunnossa.

Sara näkyy ruudussa syksyn aikana Kiss Bang Love -ohjelman juontana. Roope keikkailee bändinsä kanssa,  sekä juontaa muun muassa talkshow`ta muiden projektiensa lisäksi. Kiireistä huolimatta elokuvaroolit kiinnostavat Salmista jatkossakin. 

- On tämä sellainen taiteen muoto, jota haluaisin tehdä lisää. Olen välillä miettinyt, että viekö talkshow`t uskottavuuteni näyttelijänä vessanpöntöstä alas. Mutta en ole niin kiireinen, että en saisi elokuvaroolia mahdutettua aikatauluihini.

Teit meistä kauniin -elokuvan ensi-ilta 7.9 kautta maan

Kommentoi »