Tuulilasi

Salaperäinen sähköautonvalmistaja kiusoittelee lisäuutuuksilla


Salamyhkäistä verhoa yllään pitävä yhdysvaltalainen Faraday Future on paljastanut lisätietoa uudesta muuttuvasta pohjarakenteestaan sekä mahdollisista tuotantomalleistaan.
Teksti Max Lange
Kuvat Kuvakaappaus / Youtube

Faraday Future on julkistanut videon, jossa se kertoo pelkästään sähköautoille tarkoitetusta pohjarakenteestaan. Se on suunniteltu erikokoisille sähköautoille, ja auton akseliväliä voidaan muokata haluttaessa eripituisiksi.

Faradayn Futuren akkupaketti on sijoitettu Teslan tapaan akseleiden väliin, ja akuston kokoa on helppo muokata akseliväliä kasvattamalla, kerrotaan Faraday Futuren videolla. FF:n pohjarakenne mahdollistaa myös nelivetoisten sähköautojen valmistamisen, riippuen sähkömoottorien sijainnista.

FF ei ole futuristisen konseptiauton lisäksi julkistanut vielä yhtäkään realistista tuotetta, vaikka yrityksen puheet ovat isoja. Videolla yritys väläyttää erilaisten koriversioiden mahdollisuutta, kuten crossoverin, isomman katumaasturin sekä matalamman urheiluauton.

Katso alhaalta Faraday Futuren video:

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Julkaistu: 5.4.2016