Tuulilasi

Salakuvissa uusi Jeep Scrambler


Saimme tänään salakuvattua uuden Jeep Scrambler pick upin. Huhujen mukaan Jeep olisi laittamassa autoon uuden Ridgeline-perälaudan, mutta näiden kuvien mukaan Jeep on päätynyt perinteisempään ratkaisuun.
Kuvat Automedia

Jeepin Scrambler pick upin paluusta on huhuttu pitkään. Nyt näemme näistä kuvista, millainen siitä on tulossa. Oletamme sen perustuvan pitkän akselivälin Wrangler Unlimitedin alustalle, auton keula onkin kovin samannäköinen. Takapää on enemmän perinteistä Jeepiä.

Auto on pitkälti samankokoinen kuin esimerkiksi Chevrolet Colorado ja Toyota Tacoma, joten se tulee kilpailemaan keskikokoisten pick upien segmentissä antaen näin tilaa hengittää yhtiön Ram 1500 -mallille.

Kuten Wranglerissa, myös tässä autossa on käytetty aempaa enemmän alumiiniosia painon pudottamiseksi. Offroad-ominaisuuksista ei ole kuitenkaan tingitty.

3,6-litrainen Pentastar V6-moottori ja 8-portainen automaattivaihteisto ovat todennäköinen valinta pellin alle. Uskomme, että myöhemmin mallistoon lisätään myös hybridi. Dieselmoottori on hämäränpeitossa, mutta uskomme sellaisenkin tulevan tarjolle.

Auto tultaneen esittelemän loppuvuodesta, myynnissä sen pitäisi olla ensi vuoden alussa.

(Teksti: Automedia)

Julkaistu: 3.5.2018