Salakuvissa Subaru Levorg
Autot ja liikenne
Salakuvissa Subaru Levorg
Subaru on vihjannut tekevänsä seuraavan sukupolven Levorg farmariauton. Salakuvaajamme saivat otokset testiautosta Saksassa, niiden perusteella Levorgin tuotantoversio voisi olla valmis vuonna 2020.
1Kommenttia
Teksti
|
Julkaistu 3.11.2018
Tuulilasi

Oletettavasti Levorg tehdään Subarun uudelle Global Platform -alustalle kuten nykyiset Impreza ja pieni XV SUV.

Levorg perustunee Geneven autonäyttelyssä esiteltyyn Viziv Toureriin, jossa on 2,73 metriä pitkä akseliväli (nykyisessä WRX:ssä se on 2,65 metriä). Auton pituus on 4,775 metriä, leveys 1,93 metriä ja korkeus 1,435 metriä. Vertailun vuoksi nykyisen Levorgin samat mitat ovat 4,69 metriä, 1,78 metriä ja 1,485 metriä.

Subarun mukaan konseptiauto ilmentää brändin visiota tulevaisuuden autoista, jotka tuovat omistajilleen nautintoa ja mielenrauhaa. Uuden auton moottorivaihtoehdoista ei ole vielä hiiskuttu.

Subarun mukaan Viziv-konseptissa on sekä autonomista teknologiaa, pitkälle kehittyneet kuljettajan avustimet sekä seuraavan sukupolven EyeSight-turvateknologia.

Subaru on usein käyttänyt konseptiautojaan mallinnoksina tuotantoautoille, joten Viviz farkku tullee muuntautumaan seuraavan sukupolven Levorgiksi 2020.

1 kommentti