Tuulilasi

Salakuvissa Land Rover Discovery Sport

Salakuvissa Land Rover Discovery Sport
Saimme salakuvat vuoden 2020 Discovery Sportin tulevasta kasvojenkohotuksesta. Kyse on jo tuotantoversiosta.
Julkaistu: 11.9.2018
Isoimmat muutokset ovat auton keulalla. Kaikki pinnat on suunniteltu uudelleen ja kulmat on pyöristetty. Isot ilmanottoaukot ovat aika arvoituksellisen oloiset.
Brittilehti Autocar julkaisi kattavan raportin jokaisesta Land Roverin tulevasta mallista vuoteen 2024 asti. Sen mukaan Discovery Sports olisi siirtymässä uudelle PTA-alustalle. Sille on tehty jo Evoque II, ja alusta mahdollistaa myös hybridin tekemisen.
Nykysukupolven Discovery Sport on ollut olemassa jo neljä vuotta, se on ollut maailmanlaajuisesti Land Roverin nykymalliston myydyin auto. Uskomme, että auton sisutus tulee olemaan hyvin samanlainen kuin Evoquessa.
Auton moottorivalikoima on melko monipuolinen. Ensin siinä oli 2,2-litrainen diesel, joka kuitenkin vaihdettiin Ingenium-moottoriin vuonna 2016. Vähempikin riittänee. Uskomme, että tarjolle tulee 1,5-litrainen kolmisylinterinen turbomylly, mahdollisesti myös lataushybridi. Ihan mahdotonta ei ole EU:n päästörajoitusten kiristyessä, että myös mieto hybridi tulisi valikoimaan.
Kommentoi »