Tuulilasi

Salakuvissa Lamborghini Huracan Spyder

Salakuvissa Lamborghini Huracan Spyder
Italialainen superautojen valmistaja Lamborghini viimeistelee parhaillaan Huracanin kasvojenkohotusta. Sen on tarkoitus olla valmis joko tämän vuoden lopulla tai ensi vuoden alussa.
Julkaistu: 24.9.2018

Saimme autosta salakuvat, jotka kertovat tuoreesta suunnitteluotteesta. Autoon on tulossa myös uutta teknologiaa. Saataville tulee esimerkiksi samanlainen etupyöräohjaus kuin Lamborghini Aventador S:ssä. Sen ansiosta auto on helpompi käsitellä hitaissa nopeuksissa ja sen vakaus on parempi kovissa nopeuksissa. Tosin täyttä varmuutta etupyöräohjauksesta ei ole, sillä osa Lamborghinin johtajista pitää systeemiä liian kalliina Huracaniin.

Toinen mielenkiintoinen yksityiskohta on 48-volttinen sähköjärjestelmä, joka parantaa auton kyvykkyyttä entisestään. Teknologia on samanlainen kuin Bentley Betayagassa ja Audi Q7:ssä. Uuteen Huracaniin tullee myös joko adaptiivinen jousitus tai Audin sähköisesti säädettävä jousitus.

Uusi teknologia tekee autosta mielenkiintoisen, mutta samalla sen vapaasti hengittävästä 5,2-litraisesta V10-moottorista pystytään ottamaan irti entistä enemmän. Tehoja löytyy jopa yli 650 hv. Italobrändi ei ole kuitenkaan vielä kertonut tarkkoja lukemia.

Tietojemme mukaan uudistettu Huracan tulee tarjolle eri versioina, myös kevyenä ja etuvetoisena Superleggera-avoautoversiona.

1 kommentti