Tuulilasi

Salakuvissa Chevrolet Corvette C8 Nürburgringillä

Salakuvissa Chevrolet Corvette C8 Nürburgringillä
Kehitteillä oleva Chevrolet Corvette C8 kuvattiin vahvasti teipattuna kiertämässä Nürburgringin rataa Saksassa. Onko GM nyt tekemässä Corvettesta todellista superautoa?
Julkaistu: 20.9.2018

Jos haluaa tehdä autosta nopean ja samalla hyvän ajettavan, mikäpä olisi parempi paikka sen testaamiseen kuin vanha kunnon Nürburgring. General Motors on joskus kellottanut kovia kierrosaikoja mm. Camaroilla ja Cadillaceilla ikään kuin osoittaakseen, että kyllä rapakon takanakin osataan autoja tehdä.

Olemme näyttäneet salakuvia uudesta R8:sta jo aikaisemminkin, mutta hyvä merkki on se, että GM on nyt tuonut prototyypin "Kaikkien moottoriratojen äidille" edelleen kehitettäväksi. Tähän autoon todella panostetaan!

Etukäteisarvioiden mukaan Corvette C8 tulee kuulumaan ns. superautojen kategoriaan. Takamoottoriselta autolta odotellaan yli 700 hevosvoiman tehoja. Isolla vaparikasilla, jollainen Corvettessa tulisi oikeastaan olla, ei tällaisiin tehoihin päästä, joten ahtamista on pakko harjoittaa.

Pikkulinnut laulavat, että C8:aan ollaan sovittamassa 5,5-litraista konetta tuplaturbolla. Aika näyttää, milloin auto saadaan myyntivalmiiksi. Ensi vuoden aikana joka tapauksessa.

Kommentoi »