Apu

Roope Salmisella ja Sara Siepillä eri ääni kellossa eron suhteen – Roope kommentoi vihdoin jymyuutista

Roope Salmisella ja Sara Siepillä eri ääni kellossa eron suhteen – Roope kommentoi vihdoin jymyuutista
Sara Sieppi ilmoitti eilen, että hänen ja Roope Salmisen suhde on ohi.
Julkaistu: 18.9.2018

Apu uutisoi eilen ex-missi Sara Siepin ja juontaja-laulaja-näyttelijä Roope Salmisen erosta. Sara paljasti eron Idealistan blogissaan.

Blogikirjoituksessaan Sara Sieppi ei kaunistellut sanojaan käsitellessään eroa. Myöhemmin hän postasi Instagramiin hieman sovittelevamman tekstin:

Tätä kaikkea oon hautonut jo niin pitkään, mutta silti sen ääneen sanominen pelotti mua paljon. Niin kliseistä kuin se onkaan, mutta kaikki kokemukset opettaa ja toivottavasti jatkan tästä eteenpäin vahvempana kuin koskaan. Se vie varmasti aikaa, mutta toivon, että suljetut ovet avaavat jotain uusia. Näin elämällä on tapana tehdä.

Myös Roope Salminen on nyt kommentoinut asiaa omassa Instagramissaan. Roope kirjoitti sovittelevaan sävyyn ja toisin kuin Sara, joka pohti tekstissä omia tuntemuksiaan, Roope osoitti tekstinsä paikoin suoraan Saralle:

mietin et laitanks tähän jonku yhteiskuvan vai minkä mut en osannu jotenki päättää ja päädyin sit kuitenki tämmöseen mis chillaan jonkunnäkösessä heinikossa. sillon ku avaa hyviä hetkiään julkisuuteen niin ei voi välttyy siltä että huonotkin hetket sinne aukeaa kun niitä tulee. mulla on Sarasta ihan pelkästään hyvää sanottavaa, hän on kiltein ja lämpimin ja upein nainen ja ihminen jonka tiiän. oon ikuisesti kiitollinen että sain tavata sut ja opetit mulle elämästä enemmän ku sanat voi kuvailla ja teit musta paremman ja onnellisemman version itestäni. toivon että pystyin antamaan sulle takas edes murusen siitä kaikesta mitä sä annoit mulle.

kaikille kamuille jotka on tänään kyselly jaksamisia tiedoksi että kaikki on hyvin ja tää ei oo päätös joka on syntyny tänään tai eilen. en tuu tän enempää kommentoimaan asiaa missään. valoa ja voimaa kaikille.

Pariskunta ehti pitää yhtä kolme vuotta. Roope Salminen tunnetaan muun muassa Putous-ohjelmasta. Sara Sieppi on vuoden 2011 Miss Suomi ja esiintyy muun muassa Onnenpyörässä.

1 kommentti