Roope Salminen paljastaa Putous-vinkkinsä: "Aliarvostettu helmi"
Kulttuuri
Roope Salminen paljastaa Putous-vinkkinsä: "Aliarvostettu helmi"
Roope Salminen vetää Putouksen ­kymmenettä kautta. Hän kertoo tuotannon fokukseksi sen, että kansa ei ole koskaan väärässä.
Julkaistu 19.10.2018
Apu

Keskittyvätkö katsojat liikaa ­Putouksen sketsihahmokisaan, Roope Salminen?

– Ei ollenkaan! Minusta olisi älytöntä ­valittaa niin toimivasta konseptista. Hyvä sketsi puhuttaa jonkin aikaa, mutta hahmokisa taas saattaa poikia hokeman, joka jää elämään ja muokkaa parhaimmillaan suomen kieltä ja tapaa, jolla puhumme. ­Kenenkään ei kuitenkaan kannata lähteä jääkaapille livesketsien aikaankaan, sillä niihin on panostettu kun­nolla. Esimerkiksi Viikkokatsaus on mielestäni aliarvostettu helmi. Sillä on ­tällä kaudella ­todella hyvät ­ankkurit.

Mikä on tuotannon punainen lanka?

– Kansa ei ole koskaan väärässä. Putouksen kokoisen viihdeohjelman tarkoitus on puhutella jokaista suomalaista. ­Silloin pitää olla sormi pulssilla sen suhteen, mikä resonoi. Meillä on vastuu siitä, ­että niin moni perhe asettuu lauantaisin television ääreen ja luottaa siihen, että tarjoamme heille riemun hetkiä. Sitä pyrimme tuottamaan.

Salminen oli hiljattain otsikoissa, kun hänen ja missi Sara Siepin suhde päättyi. Pariskunta ehti pitää yhtä kolme vuotta.

Putous, la 19.30 MTV3.

Kommentoi »