Apu

Renny ja Johanna Harlin naimisiin syyskuussa – Johanna vaihtoi jo nimensä, 62-vuotias Renny haaveilee lapsista: "Luotan kohtaloon"

Renny ja Johanna Harlin naimisiin syyskuussa – Johanna vaihtoi jo nimensä, 62-vuotias Renny haaveilee lapsista: "Luotan kohtaloon"
Renny, 62, ja Johanna Harlin, 27, rakastuivat viime vuonna tulisesti. Johanna otti Rennyn sukunimen jo käyttöön taiteilijanimenä, ja häiden jälkeen vuorossa on perheen perustaminen ja oma tosi-tv-ohjelma.
Julkaistu: 22.7.2021
Elokuvaohjaaja Renny Harlinilla on takanaan muutosten vuosi.
– En todellakaan olisi osannut kuvitella vuosi sitten, että tähän aikaan olen kihloissa ja menossa naimisiin. Se oli viimeinen ajatukseni, Harlin sanoi Luokkakokous 3 -elokuvan pressissä.
Kaksi vuotta sitten hänen tulevaisuutensa oli Kiinassa.
– Vuosi sitten tammikuussa tulin pikavisiitille Suomeen yhden matkalaukun kanssa, jonka jälkeen korona sulki kaiken. Kiinaan jäi kotini, kaikki mitä omistin.
Kun Kiinaan ei päässyt, Harlin vuokrasi pienen asunnon Bulevardin päästä Punavuoresta.
– Kun asuin siellä, pysähdyin ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin. Ajattelin itseäni, elämääni ja arvojani ja aloin pitkästä aikaa kirjoittaa.
"Löysin sen version itsestäni, jonka luulin kadottaneeni."
Syntyi Luokkakokous 3 yhdessä Mari Perankosken kanssa ja toinen käsikirjoitus amerikkalaista tuotantoa varten.
– Löysin sen version itsestäni, jonka luulin kadottaneeni. Muistan kun ihan pikkupoikana saatoin nousta aamuneljältä tai viideltä sängystä täynnä inspiraatiota. Se oli onnen tunne, joka täytti minut.
Vuosien saatossa aamuisin sängystä ponkaisu täynnä intoa hioutui pois, vaikka Harlin rakastaa elokuvien tekemistä.
– Se alkoi palautua Punavuoren pikkuasunnossa. Silloin muistin mikä on paras versio minusta, se millainen olin lapsena ja jolloin maailma oli auki. Siinä mielessä viime vuoden alkutalvi oli minulle fantastista aikaa.

"Se oli ihan viatonta"

Luokkakokous-elokuvassa oli kaksi sivuroolia, joihin tuli paljon hakemuksia. Mukana hakemassa oli eräs Johanna Kokkila.
– Hän oli hauska, eläväinen, kaunis ja atleettinen, joten rooli sopi hänelle kuin nakutettu.
Kesän aikana kaksikko jutteli paljon ja tutustui toisiinsa, mutta Harlin vannoo käsi sydämellä, että kyseessä ei ollut tilanne, jossa ohjaaja iskee nuorta näyttelijää.
Renny on nyt 62-vuotias, Johanna 27. – Ihmisillä on varmasti mielipiteitä suhteestamme ja myös ikäerostamme, mutta ei sielunkumppaneita iän perusteella valita, Johanna kertoi Avulle viime vuonna.
– Tiedän, ettei Johannallakaan käynyt mielessä, että tässä on tunnettu ohjaaja josta voisi saada jotain hyötyä. Se oli ihan viatonta.
Kun Harlin kesän päätteeksi sai kutsun lähteä ohjaamaan uutta produktiota Bulgariaan, hän päätti kutsua Johannan mukaan.
– Kun Johanna tuli Bulgariaan, voin sanoa, että siinä ei mennyt kauan kun löysimme toisemme. Juttelumme syvenivät ja vietimme paljon aikaa kahdestaan. Silloin rakkautemme syttyi. Tajusimme miten samanlaisia olemme, vaikka meillä on suuri ikäero.
Muiden töiden ohella Johanna on myös menestynyt bikini fitness -kilpailija. Jos allaoleva kuva ei näy, näet sen myös täältä.

Kosinta ystävänpäivänä

Pariskunta perusti Bulgariaan kodin ja ystävänpäivänä Harlin vei rakkaansa yllätysmatkalle Istanbuliin.
– Kosin vanhanaikaisesti polvistumalla hänen eteensä.
Johanna Harlin on esitellyt kihlasormustaan Instagramissa. Se on Ilta-Sanomien lähteen mukaan 30 000 euron arvoinen. Voit liikkua kuvasta toiseen oikeassa reunassa olevan nuolen avulla. Jos kuva ei näy, näet sen täältä.
Johanna otti kihlauksen jälkeen Rennyn sukunimen käyttöön taiteilijanimenä. Yhteinen nimi helpottaa töitä, sillä pariskunnan elämästä on kesällä jo kuvattu tosi-tv-ohjelmaa The Harlins.
Syyskuussa on luvassa häät, jotka tiettävästi nähdään myös The Harlinsissa. Hääpaikaksi on valittu Saint-Tropez.
"Haluan pystyä leikkimään lasten kanssa, pelata palloa ja opettaa heille asioita. Olen 62-vuotias, joten en halua hukata hetkeäkään."
– Rakastamme molemmat lapsia ja haluamme perustaa perheen. Olen 62-vuotias, joten haluan pystyä leikkimään lasten kanssa, pelata palloa ja opettaa heille asioita. Siksi en halua hukata hetkeäkään. Häiden jälkeen toivomme ja rukoilemme, että voisimme saada lapsia. Elämä on ihme ja luotan kohtaloon, Renny sanoo.
2 kommenttia