Renny Harlin ja poika Luukas työskentelevät ensi kertaa yhdessä Luokkakokous 3 -elokuvassa: "Haluan pojalleni suomalaisen tyttöystävän"
Puheenaiheet
Renny Harlin ja poika Luukas työskentelevät ensi kertaa yhdessä Luokkakokous 3 -elokuvassa: "Haluan pojalleni suomalaisen tyttöystävän"
Renny Harlin on esitellyt Luokkakokous 3 -elokuvan kuvausten ohessa pojalleen Luukakselle Suomen kesää. Isän haaveissa on, että he työskentelisivät myös jatkossa isä-poika-tiiminä.
Julkaistu 14.7.2020
Apu

Elokuvaohjaaja Renny Harlin viettää kesän Suomessa ohjaamassa Luokkakokous 3 -elokuvaa. Mukana setissä hänellä on apunaan aikuinen poikansa Luukas, 22.

– Näemme aina kun ehdimme. Lennän Kiinasta Los Angelesiin häntä tapaamaan, meilailemme tyhmiä kuvia ja soittelemme toisillemme, Harlin kertoi Luokkakokouksen kuvauksissa.

Kesä on isälle ja pojalle erityinen, sillä he työskentelevät ensimmäistä kertaa yhdessä.

– Meillä on ollut tosi hauskaa. Viikonloppuisin yritämme tehdä jotain hauskaa, viimeksi vuokrasimme jahdin. Kävimme saunassa, kalastamassa ja uimassa.

Isä-poika-tiimi haaveissa

Harlinin mukaan kaksikko luo parhaillaan perustaa koko tulevaisuudelleen.

– Toivon, että voimme tehdä isä-poika-tiiminä töitä loppuelämämme ajan. Toivon myös, että Luukas löytäisi kesän aikana upean suomalaisen tyttöystävän.

Luukas opiskelee tällä hetkellä Denverin yliopistossa kemiaa, mutta tämä kesä sujuu isän opastuksessa tuotannon assistenttina.

– Isäni haluaisi minut alalle, mutta katsotaan. Suomeksi en osaa vielä sanoa muuta kuin kiitos ja kippis, se ei taida ihan riittää, englantia puhuva Luukas nauroi.

Luukas ei vielä tiennyt kauan viipyy Suomessa.

– Se riippuu jenkkien koronatilanteesta ja syksyn työkuvioista.

Kommentoi »