Tuulilasi

Rengasfirmat ojensivat auttavan käden terveydenhuollolle

Rengasfirmat ojensivat auttavan käden terveydenhuollolle
Michelin ja Euromaster tarjoavat ilmaiseksi vaihtorenkaat ja niiden asennuspalvelun ambulansseille ja sairaankuljetuksen kriittisille kuljetuksille koko Suomessa.
Teksti
Julkaistu: 2.4.2020
Auttaakseen osaltaan niitä, jotka näinä haastavina Covid-19 -aikoina työskentelevät eturintamalla, Michelin Nordic Suomi ja Euromaster ovat päättäneet tarjota rengasrikon sattuessa vastikkeetonta rengasavustusta ambulansseille ja muulle sairaankuljetuksen kriittiselle ajokalustolle.
"Nyt on tärkeätä, että kaikki tahot, joilla siihen suinkin on mahdollisuus, yhdistävät voimansa auttaakseen yhteiskuntaamme kriisiajan yli. Sairaankuljetuksessa ei saa käydä niin, että ambulanssi ei pysty jatkamaan matkaansa rengasrikon vuoksi. Michelin haluaa tässä vaikeassa tilanteessa tarjota apuaan ja vaihtaa ilmaiseksi uudet renkaat vahingoittuneiden tilalle ambulansseihin ja muihin sairaankuljetuksen käytössä oleviin ajoneuvoihin",[1] sanoo Michelin Nordic AB:n toimitusjohtaja Peyman Sabet.
Apu toimitetaan Euromasterin kaikissa 64 palvelupisteessä Suomessa, mahdollisuuksien mukaan joko liikkuvana palveluna tien päällä tai lähimmässä Euromaster-palvelupisteessä, joissa luonnollisesti tehdään kaikki tarvittavat puhdistus- ja muut suojaustoimenpiteet viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.
"Meidän kaikkien on kannettava kortemme kekoon kriittisen infrastruktuurin pysymiseksi toimintakykyisenä. Pyydämmekin kaikkia ambulanssinkuljettajia ja muita sairaankuljetuksia hoitavia soittamaan rengasrikon sattuessa päivystysnumeroomme 050 593 7423 tai ottamaan yhteyttä lähimpään Euromaster-palvelupisteeseen – mihin tahansa vuorokaudenaikaan. Osoitamme heille samalla tukemme ja kunnioituksemme näinä koettelevina aikoina, kuten koko terveydenhuoltohenkilökunnalle", sanoo Suomen Euromasterin toimitusjohtaja Carl Segercrantz.
"Toivomme, että tätä viestiämme levitetään laajasti niin, että se saavuttaa kohderyhmänsä terveydenhuollon piirissä ja että tieto tarvittaessa saatavasta avusta menee heille perille."
[1] Voimassa kesäkuun 30. päivään 2020.
Kommentoi »