Tuulilasi

Polestarilla sama tilausmalli kuin Teslalla – tässä on ennakkomaksun suuruusPolestarilla sama tilausmalli kuin Teslalla – tässä on ennakkomaksun suuruus

Polestar esitteli ensi kertaa Euroopassa sähköautomallinsa Polestar 1:n Geneven autonäyttelyssä. Sillä on tarkoitus haastaa suurin markkinapeluri Tesla sähköisten suorituskykyisten autojen markkinoilla.
Kuvat Polestar

Ja Polestarista tulee varmasti myös ensimmäinen haastaja, joka Teslankin on pakko ottaa tosissaan.

Polestar ottaa samalla myös mallia Teslasta. Tilaussysteemi on nimittäin samanlainen, ilmaiseksi ei jonoon pääse. Polestar 1:n voi tilata maksamalla 3000 dollarin ennakkomaksun.

Maksun saa kuitenkin takaisin, jos ei lopulta haluakaan ostaa autoa.

Polestar 1:n voi hankkia joko suoralla kaupalla tai tilausmallilla, missä ostaja maksaa kuukausittain tasasumman 2-3 vuoden ajan. Sen jälkeen voi hankkia uuden samalla systeemillä.

Polestar 1 tulee maksamaan noin 130 000 euroa. Sitä on tarkoitus tuottaa 500 kappaletta vuosittain kolmen vuoden ajan eli vain 1500 kappaletta. Jo nyt mielenkiintonsa autoa kohtaan on ilmaissut 6000 ihmistä. Voi olla, että Polestar kasvattaa tuotantokapasiteettia, jos kaikki viedään käsistä.

Julkaistu: 10.3.2018