Tuulilasi

Polestar 1 tilattavissa nyt myös Suomessa

Polestar 1 tilattavissa nyt myös Suomessa
Uuden urheilullisten sähköautojen merkin ensimmäinen auto Polestar 1 on nyt ennakkotilattavissa 18 maassa eri puolilla maailmaa. Tämä on viimeisin vaihe Polestar-merkin hiljattain alkaneella matkalla.

Polestar 1 -malli on nähtävissä ensimmäistä kertaa julkisesti parhaillaan meneillään olevassa Geneven autonäyttelyssä.

Ennakkotilausten lisäksi käyttöön on otettu uusi auton suunnittelutyökalu, jolla asiakkaat voivat visualisoida oman Polestar 1 -autonsa ennen tilauksen tekemistä.

”Jo yli 7 000 ihmistä on osoittanut kiinnostusta Polestar 1 -autoa kohtaan, joten olemme erittäin iloisia asiakkaiden intohimoisesta suhtautumisesta tuotteeseemme. Otamme nyt seuraavia askeleita eteenpäin kohti tämän kauniin auton toimittamista ensimmäisille asiakkaille”, kertoo Polestarin pääjohtaja Thomas Ingenlath.

Ennakkotilausprosessi käsittää 2 500 euron ennakkomaksun, joka toimii vuoronumerona Polestar 1 -jonossa. Ennakkotilauksen voi nyt tehdä 18 maassa: Kiina, USA, Ruotsi, Saksa, Norja, Hollanti, Tanska, Suomi, Iso-Britannia, Espanja, Ranska, Portugali, Puola, Italia, Itävalta, Sveitsi, Belgia ja Kanada.

Polestar 1 on suorituskykyinen coupé-mallinen GT-hybridi, joka kehittää tehoa 600 hevosvoimaa ja vääntöä 1 000 Nm. Toimintasäde pelkällä sähköllä ajettaessa on 150 kilometriä, mikä on enemmän kuin millään muulla hybridiautolla.

Julkaistu: 13.3.2018
Kommentoi »