Profiili ja asetukset
Tili
Hallinnoi tiliä
Kirjaudu ulos
Apu Juniori

Parasta perjantaipöytään – Näin syntyy täydellinen nachopelti

Tässä nachopellissä on supermaukkaita kidneypapuja. Salsan voimakkuus määrittää nachopellin tulisuuden.

24.5.2024 | Päivitetty 26.5.2024 | Apu Juniori

Nachopelti

4 annosta / 30 minuuttia

  • 250 g kirsikkatomaatteja1 suippopaprika
  • 1 prk (380 g) kidneypapuja suolaliemessä
  • 2 dl valmista salsakastiketta
  • 200 g nachoja
  • 250 g cheddar-juustodippiä
  • 2 dl juustoraastetta
  • 1 dl hienonnettua korianteria
  • (3 rkl jalapenorenkaita)

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Huuhtele kirsikkatomaatit siivilässä. Leikkaa tomaatit leikkuulaudan päällä puoliksi. Huuhtele suippopaprika, halkaise se pituussuunnassa ja poista siemenet ja valkoiset siemenkalvot sekä vihreä kanta. Leikkaa paprika viipaleiksi.

3. Kippaa kidneypavut siivilään, huuhtele kylmällä vedellä ja anna valua hetken. Sekoita pavut ja salsa kulhossa.

4. Levitä puolet nachoista isoon uunivuokaan. Valuta päälle cheddarjuustodippi. Levitä päälle loput nachot sekä salsakidneypavut. Ripottele päälle juustoraastetta.

5. Nosta vuoka kuuman uunin keskitasolle ritilän päälle. Paista noin 10 minuuttia, kunnes juustoraaste on sulanut. Nosta vuoka uunista pannunalusen päälle.

6. Lisää nachopellille kirsikkatomaatit ja suippopaprikat, hienonnettua korianteria ja halutessasi jalapenorenkaita. Nauti kuumana.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt