Opelin katumaastureista erikoismalli ensi vuodelle
Autot ja liikenne
Opelin katumaastureista erikoismalli ensi vuodelle
Opel tuo katumaasturimallistoihinsa uuden erikoismallin mallivuodelle 2020. Sekä Crossland X että Grandland X -mallistoon tulee saataville Automatic Edition. Kiiteltyjen LED-valojen hintaa on laskettu, ja mukautuvat AFL LED -valot ovat saaneet rinnalleen Full LED -vaihtoehdon.
Julkaistu 11.12.2019
Tuulilasi

Crossland X -mallistossa uusi Automatic Edition -erikoismalli on saatavana jatkossa kaikissa varustetasoissa – Comfort, Innovation Plus ja Executive. Crossland X:ään on jatkossa saatavana valinnaisena Full LED -valot hintaan 387 euroa (sisältää veron). Kokonaisuus sisältää myös LED-takavalot ja kaukovaloautomatiikan. Innovation Plus 130 Automatic Edition -mallissa Full LED -valot ovat vakiovarusteena.

Mukautuvat AFL LED -ajovalot ovat vakiona Crossland X Executive Automatic Edition –mallissa. Ne ovat myös valittavissa valinnaisvarusteena Innovation Plus –malliin hintaan 387 euroa. AFL LED -tekniikka (Adaptive Forward Lighting) säätää valokuvioita vallitsevien olosuhteiden mukaan: mm. maantievalot, moottoritievalot, kaupunkivalot ja dynaamiset kaarreajovalot. Lisäksi järjestelmään kuuluu vastaantulevia ilahduttavat häikäisemättömät kaukovalot.

Grandland X -mallistossa Full LED -ajovalot kuuluvat vakiona jo Innovation Plus -varustetasoon. Executive-mallissa on vakiovarusteena mukautuvat AFL LED -ajovalot, jotka sopeuttavat ajovalot kulloisiinkin ajo-olosuhteisiin optimaalisiksi eivätkä häikäise kaukovaloillakaan ajettaessa.

Grandland X -mallisto laajenee alkuvuodesta ladattavalla hybridimallilla. Nelivetoinen, 300-hevosvoimainen Opel Grandland X PHEV -hybridi saa pian rinnalleen etuvetoisen version. Markkinoiden tehokkaimpiin kuuluvan ladattavan hybridin ennakkomyynti on jo käynnissä.

Kommentoi »