Tuulilasi

Nyt selvisi suuri salaisuus – "hinta 10 000 euroa kilpailijoita alhaisempi"

Nyt selvisi suuri salaisuus – "hinta 10 000 euroa kilpailijoita alhaisempi"
Korealainen SsangYong hyökkää Suomeen kahdella mallilla.

Mallit, Korando ja Rexton (kuvassa), ovat olleet jo pitkään tiedossa, mutta hinnat salassa. Nyt nekin on julkaistu.

Korando on nelivetoinen, dieselkäyttöinen keskikokoinen katumaasturi, jonka kilpailijoiksi voidaan maahantuojan mukaan lukea muun muassa Kia Sportage, VW Tiguan ja Mazda CX-5.

Korandon hinnat alkavat manuaalivaihteisen Crystal-varustetason 29 390 eurosta. Hinta on maahantuojan mukaan noin 6 000 – 10 000 euroa kilpailijoita alhaisempi. Quartz-varustetaso on saatavana sekä manuaali- (31 990€) että automaattivaihteisena versiona (35 390€).

Rexton on 7-paikkainen, jopa 2600 kg vetokyvyllä ja alennusvaihteistolla varustettu maasturi. Mallisto koostuu manuaalivaiheisesta Crystal-versiosta (38 390€) sekä paremmin varustellusta automaattivaihteisesta Quartz-versiosta (45 990€).

Kaikissa SsangYongin malleissa on 5 vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta.

SsangYong-mallisto esitellään maaliskuun lopun viikonloppunäyttelyssä, ja Geneven autonäyttelyssä aiemmin maaliskuussa esitelty Tivoli lanseerataan Suomessa kesän jälkeen.

SsangYongin myynti alkaa kymmenellä paikkakunnalla, joilla toimivat myös huoltopalvelut. Huoltoverkosto on tarkoitus laajentaa vuoden loppuun mennessä kattamaan koko maa, jolloin huoltopisteitä on noin 30.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin. 

Julkaistu: 16.3.2015
Kommentoi »