Nyt nukutaan poshtellissa!
Matkailu
Nyt nukutaan poshtellissa!
Haluatko yöpyä edullisesti mutta tyylikkäästi? Poshtellit eli hostellin ja hotellin välimaastoon sijoittuvat designhostellit ovat nyt trendi. Kokeile esimerkiksi tätä puhuttua poshtelli-ketjua.
Julkaistu 5.10.2015
Mondo

Hostellin ja hotellin välimaastoon sijoittuvat designhostellit eli poshtellit ovat valloittaneet maailmaa koko 2010-luvun eikä loppua näy. Viime aikojen puhutuimpiin poshtelleihin kuuluu Generator (generatorhostels.com), joka on avannut lyhyen ajan sisällä designhostellit sekä Pariisiin että Roomaan. Ketju toimii jo monessa muussakin kaupungissa.

Poshtellin tunnistaa muutamasta seikasta. Sisustus on kuin designhotellissa, majapaikka sijaitsee trendikorttelissa ja alakerrassa on tyylikäs ravintola ja baari. Asiakaskunta? Nuoria tyylitietoisia budjettimatkailijoita, poshpackereita (ilmiön ympärille on syntynyt jopa varaussivusto poshpacker.co).

Vuodepaikkojen lisäksi yhä useampi hostelli tarjoaa kahden hengen huoneita. Matkailijan kannalta poshtelleissa on parasta hinta-laatusuhde. Generator on panostanut suihkuihin ja suunnitellut hostelliensa ympärille kaikenlaista tyylikästä ohjelmaa. Pariisissa kahden hengen huoneen saa sadalla eurolla. Joistakin asioista on tosin tingitty, Generatoreista ei löydy yhteiskeittiötä.

Kommentoi »