Nokian Renkailta uusia kesäkumeja - tässä uusi mallisto
Autot ja liikenne
Nokian Renkailta uusia kesäkumeja - tässä uusi mallisto
Jokavuotinen kesärenkaiden vaihtosesonki on jälleen pian käsillä. Nokian Renkaat tuo tarjolle kesän 2018 premium-uutuudet Hakka Black 2, Hakka Black 2 SUV ja Hakka Blue 2 SUV.
Julkaistu 22.3.2018
Tuulilasi

Katumaastureiden omistajille on tarjolla kaksikin uutuutta Nokian Hakka Blue 2 SUV ja Nokian Hakka Black 2 SUV. Hakka Black 2 SUV on suunniteltu erityisesti suorituskykyisille SUV-autoille. Hakka Blue 2 SUV puolestaan on sadekelien taitaja. Molemmat renkaat on vahvistettu Nokian Renkaiden patentoidulla Aramid Sidewall -sivupintateknologialla, joka takaa renkaiden kestävyyden myös yllättäviä iskuja ja viiltoja vastaan.     

Kesän 2018 kolmas tulokas on urheilullisiin ja tehokkaisiin henkilöautoihin suunniteltu Hakka Black 2. Rengas yhdistää tasapainoisen märkäpidon tarkkaan ja tunnokkaaseen ohjaustuntumaan. Hakka Black 2 on ehtinyt tänä keväänä jo vakuuttaa myös Tekniikan Maailman tuoreessa kesärengasvertailussa (5/2018), jossa rengas sijoittui jaetulle toiselle sijalle. Lehdessä rengas todettiin toimivaksi märällä sekä väistö- että jarrutustilanteissa. Testissä kehuttiin myös renkaan tarkkaa ja rauhallista ohjautuvuutta kuivalla sekä hiljaista ajoääntä ja matalaa vierinvastusta.

Hakka Black 2 täydentää Nokian Hakka henkilöautonrenkaiden sukupolvenvaihdoksen, johon kuuluvat keskikoisiin henkilöautoihin suunnattu Hakka Blue 2 ja pienempiin autoihin täsmätty Hakka Green 2. Tuotekehityksessä on myös huomioitu sähkö ja hybridiautojen omistajat niin turvallisuuden kuin toimintasädettä kasvattavan ultrakevyen rullauksen osalta.

”Nokian Hakka -kesärenkaat tarjoavat huoletonta ja mukavaa menoa pohjoisen kesän arvaamattomissa keleissä. Olemme uudistaneet koko tuoteperheen, ja se on nyt entistä laajempi, modernimpi ja kilpailukykyisempi. Uuden sukupolven suorituskykyiset Nokian Hakka-kesärenkaat ovat ystävällisiä sekä autoilijalle että ympäristölle. Renkaamme ovat myös entistä kestävämpiä, sillä aiemmin SUV-renkaistamme tuttua Aramid Sidewall -teknologiaa hyödynnetään nyt myös pakettiautonrenkaissamme. Kaikki uudet tuotteet ovat tarjolla kuluttajille heti sesongin alkaessa”, Nokian Renkaiden tuotehallintajohtaja Petri Niemi kertoo.

Kommentoi »