Tuulilasi

Nokialta uudet Hakkapeliitta R3 ja Hakkapeliitta R3 SUV

Nokialta uudet Hakkapeliitta R3 ja Hakkapeliitta R3 SUV
Uusi nastaton Nokian Hakkapeliitta R3 -talvirengas tarjoaa parantunutta jääpitoa ja vakaampaa ajotuntumaa. Uudistukset perustuvat Nokian Renkaiden kehittämään uuteen Arctic Sense Grip -konseptiin.
Julkaistu: 20.1.2018

Maailman pohjoisimman rengasvalmistajan uuden sukupolven nastattoman talvirenkaan erilaiset lamellit sopeutuvat joustavasti kaikkiin kelivaihteluihin ja tarjoavat hellittämätöntä pitoa. Äärimmäisen pieni vierintävastus merkitsee tuntuvaa polttoainesäästöä tai sähköautoissa toimintasäteen kasvua.

Suorituskykyisiin katumaastureihin suunnattu Nokian Hakkapeliitta R3 SUV renkassa on puolestaan pettämätön talvipito ja helppo käsiteltävyys, jotka tekevät matkanteosta luonnollisen sujuvaa; kosketus tiehen säilyy loogisena ja vakaana niin kiihdytyksessä jäisellä ajouralla kuin vauhdikkaassa kaarreajossa märällä tiellä. Jämäkkä rakenne ja Aramid-vahvennetut sivupinnat tuovat kaivattua kestävyyttä torjumalla matkantekoa kampittavat iskut ja viillot.

Nokian Hakkapeliitta R3:n käsittää 68 tuotetta, kokovalikoima aina 14-tuumaisesta renkaasta 21-tuumaiseen saakka soveltuu erinomaisesti nykyaikaisiin automalleihin, hybrideihin ja täyssähköautoihin. Valikoima kattaa muun muassa Tesla Model S:n, Tesla Model 3:n, BMWi3:n ja VW e-Golf:n. Uutuuden nopeusluokka on R (170 km/h). Vauhdikkaampaan menoon räätälöidyt 45-sarjaiset ja matalammat profiilisuhteet ovat T-nopeusluokkaa (190 km/h).

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV:n 63 tuotteen kokovalikoima kattaa tuumakoot 16-21. Useimmat koot ovat XL-merkittyjä, eli niiden kantavuus on korkein mahdollinen. Hybridi ja sähköautoista uusi Hakkapeliitta R3 SUV soveltuu oivallisesti mm. Volvo XC90:een, BMW X5:een, MB GLC 350e:hen ja Tesla Model X:ään. Moderni valikoima on täydellisenä kuluttajien saatavissa syksyn 2018 talvirengassesongissa. Vaativien talvikelien Hakkapeliitta-talvirengasperheen tärkeimmät markkina-alueet ovat Pohjoismaat, Venäjä, Pohjois-Amerikka, Japani ja Kiina. 

”Uusi Hakkapeliitta R3 maksimoi talviautoilijan mielenrauhan vaihtelevissa talvikeleissä. Voimme todellakin puhua talviautoilun turvallisuuden ja nautinnon tasapainosta. Meno on sujuvaa ja hiljaista. Tarkka ja tunnokas ohjautuvuus sekä talviturvallisuuden kannalta elintärkeä sivuttaispito säilyvät niin kaistanvaihdoissa kuin tiukoissa kurveissa”, Nokian Renkaiden kehityspäällikkö Marko Rantonen sanoo.

Nokian Hakkapeliitta R3:

- Erinomainen pito ja hallittu ajotuntuma jäällä ja lumella

- Enemmän ajomukavuutta kaikissa talvikeleissä

- Säästää polttoainekuluissa

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV:

- Ensiluokkainen pito ja vakaa ajokäytös jäällä ja lumella

- Miellyttävä ajotuntuma

- Äärimmäistä kestävyyttä tuovat Aramid-vahvistetut sivupinnat

Kommentoi »