Tuulilasi

Neste Rallin päivämäärä varmistui - yllätys viikkoa aikaisemmin


Kansainvälinen autourheiluliitto FIA on vahvistanut ensi vuoden Neste Rallin ja Suomessa ajettavan Flying Finn 100 Racen päivämäärät.
Teksti Henri Inki
Kuvat All Over Press

Suomen MM-ralli ajetaan viime vuosista tuttuun tapaan heinäkuun viimeisenä viikonloppuna, 27.-30. heinäkuuta. Tuulilasi tekee tuttuun tapaan myös ensi kesänä Neste Rallin virallisen katsojaoppaan. Katsojaopas ilmestyy torstaina 12. heinäkuuta. Tuulilasin tilaajille katsojaopas tulee osana tilausta. Lisäksi katsojaopas on irtonumeromyynnissä.

FIA vahvisti samalla myös Suomessa ajettavan kartingin Flying Finn 100 Racen päivämäärän. Poweparkissa ajettava kisa järjestetään viikkoa ennen Jyväskylää, 22.-23. heinäkuuta.

Molemmat tapahtumat ovat osa Suomi 100 vuotta -juhlallisuuksia.

Neste Rallin promoottori Jani Backman on ensi kesän juhlapakettiin.

"Heinäkuu on autourheilukesän kruunu, josta jokainen vauhdin ystävä löytää varmasti mieleistään seurattavaa. Kilpateillä ja -radoilla on mahdollista fiilistellä sekä maailmanluokan taitureita että tulevaisuuden tähtiä. MM-rallin ja EM-kartingin ohella ei sovi unohtaa autourheilun kotimaisia arvosarjojamme Ralli SM:aa, Rallicross SM:aa, Rata-SM:aa ja Karting SM:aa, jotka ovat kesäkaudella täydessä vauhdissaan", Backman sanoo.

Julkaistu: 30.11.2016