Tuulilasi

Neste Ralli ja Tuulilasi jatkavat yhteistyötään – Katsojaopas julkaistaan osana lehteä


FIA:n MM-rallin Suomen osakilpailun, Neste Rallin virallinen Katsojaopas julkaistaan jälleen yhteistyössä Suomen suurimman autolehden, Tuulilasin, kanssa. Suomen MM-rallin uudistuvan kisaoppaan ohella ralliyleisöä halutaan palvella jatkossa entistä paremmin tuottamalla enemmän yhteisiä sisältöjä myös www-saittien, sosiaalisen median ja mobiilipalvelujen käyttäjille.
Kuvat TL-kuva-arkisto

28. – 31.7.2016 ajettavan Suomen MM-rallin kisaopas ilmestyy postilaatikoihin ja lehtipisteisiin 14.7. ja on samalla Tuulilasin numero 9, josta löytyy autoista innostuneille kiinnostavaa luettavaa myös siirryttäessä erikoiskokeelta toiselle. Virallinen Katsojaopas tarjoaa kaiken tarpeellisen rallin seuraamiseksi: mukana ovat mm. kuljettajaesittelyt, erikoiskoekartat, aikataulut, katselu- ja pysäköintialueet palvelutietoineen sekä ajo-ohjeet, joiden avulla yleisön liikkuminen käy mahdollisimman sujuvasti. Katsojaopas julkaistaan oleellisilta osin kaksikielisenä, suomeksi ja englanniksi.

Neste Rallin järjestäjän, AKK Sports Oy:n, markkinointijohtaja Heli Kemppainen on tyytyväinen uudesta 2-vuotisesta yhteistyösopimuksesta A-lehtiin kuuluvan Tuulilasin kanssa.

”Yhteistyömme laajenee sopimuksen myötä meille niin tärkeästä printtimediasta myös uudenlaisiin mediamuotoihin, joiden avulla pääsemme palvelemaan yhteistä yleisöämme entistä monipuolisemmin. Molemmilla tahoilla on vankka tahto kehittää uusiakin sisältöjä vahvan Katsojaopas-tuotteen rinnalla ja yhteistyön kautta myös vahvistaa yhteistä viestinnällistä tekijärintamaa”, Kemppainen iloitsee.

”Neste Rallilla on Tuulilasin lukijoiden ja kaikkien suomalaisten autourheiluseuraajien sydämissä pyhä paikka. On hienoa, että pääsemme kehittämään Neste Rallin virallista katsojaopasta ja sen yhteydessä tarjottavia entistä monimuotoisempia mediapalveluita yhteistyössä erittäin innovatiivisen ja ennakkoluulottoman AKK Sportsin MM-rallitiimin kanssa. Olen varma, että tästä yhteistyöstä hyötyvät niin rallin seuraajat kuin Tuulilasin lukijat”, Tuulilasin päätoimittaja Jukka Rönkä sanoo.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Julkaistu: 29.2.2016