Tuulilasi

Näitä autoja kansa katsoi eniten verkosta elokuussa

Kamuxin verkkosivuilla riitti kuhinaa myös elokuussa lomien loppumetreillä. Auto-ostoaikeiset tai autopoltteeseen selailulla helpotusta hakevat klikkasivat jälleen automerkkien kovimpaan kärkeen Mercedes-Benzin. Sen C-sarjan menopeliin sisältyy monien odotukset toiveiden autolle.

Kamux.fi:n katselutilastojen mukaan Mercedes-Benz on selkeästi laajan suomalaisostajakunnan arvostama automerkki.

”Mercedes-Benzin pariin päädyttiin huomattavasti useammin kuin muiden merkkien automalleihin. Verkkosivumme katsotuimpien automerkkien listalla takamatkalla tulivat BMW, Volkswagen, Audi ja Volvo. Kiinnostus näiden merkkien kesken oli tasaista”, luonnehtii Kamuxin maajohtaja Tommi Iiskonmäki.

Ostajan toiveiden ja valintojen pulssilla

Kamuxin verkkosivuilla Mercedes-Benzistä on paljon vaihtoehtoja, lähes 500 auton verran. Valikoiman laajuutta löytyy runsaasti myös BMW:stä, Volkswagenista ja Audista.

”Haluamme pitää yli 4 000 auton valikoimamme auton ostajien toiveiden pulssilla. Meidän tavoitteename on tarjota oikeanlaisella varustelutasolla sellaisia automerkkejä ja malleja, joista on kysyntää ja joiden hinta on oikea. Tärkeää on palvella erilaisia asiakkaita hyvin, myös esimerkiksi autojen päästöistä kiinnostuneita asiakkaita hybridi-, kaasu- ja sähköautojen valikoimalla. Usein unohdetaan, että tuoreempaan käytettyyn autoon vaihtaminen on myös ekoteko, joka auttaa nuorentamaan Suomen vanhaa autokantaa”, summaa Tommi Iiskonmäki.

C-sarjan menopeli monen harkintalistalla

Mercedes-Benzin C- ja E-sarjan autot nousivat verkkosivujen katsotuimpien mallien kärkeen.

Kamuxilla on näistä suosituimmista C- ja E-sarjojen Mersuista valikoimissa yli toistasataa autoa siinä missä merkin muut mallit ovat jakaantuneet muutamien kymmenien autojen valikoimaan tai niistä löytyy vain yksittäisiä herkkuja.

”Suosittu Mercedes-Benzin C-sarjan malli edustaa keskikokoista premium-autojen luokkaa, ja sitä vertaillaan varmasti BMW 300-sarjan ja Audi A4:n välillä. Nämä C-sarjan menopelit ovat sporttisen ja nuorekkaan henkisiä, mikä varmasti selittää niiden laajaa suosiota. Hieman suurentuneen korin myötä C-sarjaa tutkaillaan myös E-sarjan autojen rinnalla. Esimerkiksi muunneltavien tilojen ansiosta C-sarjalainen farmari sopii moneen käyttötarpeeseen: lapsiperheille, harrastuksiin tai vaikka pidemmän työmatkan taittoon” , luonnehtii Tommi Iiskonmäki katsotuimpien listan mallikohtaista suosikkia.

Tesla ja Porsche keräsivät klikkejä

Myös Kamux.fi:n elokuun katsotuimpien yksittäisten autojen listalla oli tällä kertaa varsin näyttävä kattaus menopelejä.

”Top 10 yksittäisten autojen katsotuimpien listalta löytyvät muun muassa Land Roverin Range Rover Sport, Tesla Model S ja Porsche Cayenne. Autoja katsellaan usein tositarkoituksella mutta osalle autoihin tutustuminen on myös rentouttavaa ajanvietettä kesän kääntyessä syksyyn”, toteaa Iiskonmäki.

Kamux.fi:n elokuun katsotuimmat automerkit 2019

1.Mercedes-Benz

2. BMW

3. Volkswagen

4. Audi

5. Volvo

6. Toyota

7. Ford

8. Skoda

9. Nissan

10. Opel

Kamux.fi:n elokuun 2019 katsotuimmat automallit

1. Mercedes-Benz, C-sarja

2. Mercedes-Benz, E-sarja

3. Volkswagen Golf

4. Audi A4

5. Volkswagen Passat

6. BMW 320

7. Volvo V70

8. Audi A6

9. Skoda Octavia

10. Volvo V60

Kamux.fi:n elokuun 2019 katsotuimmat yksittäiset autot

1. Volkswagen Golf

2. Land-Rover, Range Rover Sport

3. Mercedes-Benz E

4. Mercedes-Benz S

5. Audi A7

6. BMW 520

7. BMW 320

8. Tesla Model S

9. BMW 316

10. Porsche Cayenne

(Lähde ja kuva: Kamux)

Julkaistu: 4.9.2019
3 kommenttia