Tuulilasi

Näillä hinnoilla lähtevät Kian uudet lataushybridit

Näillä hinnoilla lähtevät Kian uudet lataushybridit
Suomeen alkuvuodesta saapuvat täysin uudet Kian ladattavat hybridimallit Kia Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid ja XCeed Sportswagon Plug-in Hybrid ovat saaneet hinnat. Ceed Sportswagonin ladattavan hybridifarmarin hinnat alkavat 35 390 eurosta. XCeedin ladattavan hybridin hinnat lähtevät 35 990 eurosta.

Ladattavat hybridiversiot vahvistavat Kian asemaa sähköisten mallien edelläkävijänä. Uudet mallit ovat houkutteleva vaihtoehto myös yritysautoilijoille alhaisten CO2-päästöjen (29 g/km) ja kattavan varustelunsa ansiosta.

Ceedin ladattavien hybridimallien voimanlähteenä on 1,6-litrainen suorasuihkutusmoottori sekä sähkömoottori, jonka parina on 8,9 kWh:n litiumionipolymeeriakku. Voimanlinjan tuottama kokonaisteho on 141 hv. Voima välitetään tiehen Kian 6-portaisen kaksoiskytkinvaihteiston kautta.

Autojen akusto on sijoitettu tavaratilan alle. Ladattavan farmarimallin tavaratila on 437 l (VDA), XCeed Plug-in Hybridin 291 l (VDA). Molempien autojen käytännöllisyyttä lisää 1300 kilon jarrullinen vetokyky.

Ceedin hybridimallit ovat saatana EX- ja Business Premium -versioina. Jo EX-varustetaso on kattava. Vakiona ovat muun muassa aktiivinen kaistavahti, automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä, kaukovaloautomatiikka, suomenkielinen 8-tuumainen monitoiminäyttö sekä avaimeton käynnistys ja lukitus. Business Premium -varustetasossa on vakiona näiden lisäksi muun muassa 12,3-tuumainen digitaalinen mittaristo, 10,25-tuumainen monitoiminäyttö, mukautuva kaistallapitoavustin, mukautuva vakionopeudensäädin, risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä, automaattinen taskupysäköintijärjestelmä ja sähkötoiminen takaluukku.

Ceedin ladattavat hybridimallit on varustettu kaikkien uusien Kia-mallien tavoin seitsemän vuoden takuulla, joka kattaa myös akuston.

Julkaistu: 14.1.2020
2 kommenttia