Mondo

Mondon parhaita matkajuttuja nyt myös äänikertomuksina! Kuuntele Riku Rantalan lukemia matkajuttuja Storytelissä

Mondon parhaita matkajuttuja nyt myös äänikertomuksina! Kuuntele Riku Rantalan lukemia matkajuttuja Storytelissä
Mondon suosituimpia juttuja voi kuunnella nyt myös Riku Rantalan lukemina audiojuttuina. Lähde äänimatkalle vaikkapa kirjailija Juha Itkosen mukana Jordaniaan tai Prahaan.
Julkaistu: 22.4.2020

Matkailulehti Mondon parhaita pitkiä matkajuttuja on kuunneltavissa Storytel-palvelussa äänijuttuina. Kertomukset on lukenut Madventures-ohjelmista ja monesta muusta työstään tuttu Riku Rantala.

Äänijuttujen parissa pääsee tutustumaan esimerkiksi lähikohteisiin, kuten Nuuksion kansallispuiston vähemmän tunnettuihin, mahtaviin kävelyreitteihin tai Keski-Suomen hauskoihin matkailuelämyksiin. Monessa jutussa seikkaillaan kotimaata kauempana Euroopassa, kuten Romanian kiehtovassa Transilvaniassa tai Loirejoen laakson linnoja ihastelemassa Ranskassa. Kerromme Berliinin voimakkaasta muutoksesta, ja Juha Itkosen mukana mennään niin kirjailijoiden kaupunkiin Prahaan kuin historiaa huokuvaan Jordaniaan.

Kaukokohteitakin jutuista löytyy, esimerkiksi Etelä-Amerikan hurmaavin suurkaupunki, Buenos Aires, Meksikon nautiskelukohde Puerto Vallarta sekä Aasian parhaana pidetty lomasaari, Filippiinien Boracay.

Juttujen kirjoittajia ovat monet kokeneet, paljon matkailleet toimittajat ja kirjailijat, kuten Juha Itkonen, Ville-Juhani Sutinen, Taina Tervonen, Pekka Hiltunen, Antti Helin, Kati Kelola ja Valtteri Väkevä. Kuten Mondon isoissa jutuissa on tapana, kaikki nämä jutut on tietysti kirjoitettu kohteeseen erikseen tehdyn matkan pohjalta.

Keväällä 2020 voi saada myös kuukauden ilmaisen tutustumisajan Storytelin sisältöihin (niin äänikirjoihin ja -juttuihin kuin vaikka sähkökirjoihin). Linkki A-lehtien ja Storytelin tarjoamaan tutustumisaikaan löytyy täältä.

Tervetuloa äänimatkoille Mondon reissaavien kirjoittajien, Riku Rantalan ja Storytelin mukana!

Kommentoi »