Mitsubishiltä uusi bensiiniversio Outlanderista
Autot ja liikenne
Mitsubishiltä uusi bensiiniversio Outlanderista
Mitsubishi on tuonut uuden bensiinimoottorin Outlander-mallistoonsa. 2,0-litrainen mylly on paritettu CVT-automaattivaihteiston kanssa. Mukana on myös elektronisesti kontrolloitava neliveto.
Julkaistu 4.9.2018
Tuulilasi

Moottorista irtoaa 148 hevosvoimaa ja vääntöä 195 Nm. Autossa on Drive Mode Selector, josta voi valita ajoasetukseksi kolme vaihtoehtoa, Eco, Auto ja Lock. Jälkimmäinen on tarkoitettu maastoajoon ja olosuhteisiin, missä pito on kehno.

Kaikissa bensiiniautoissa on seitsemän istumapaikkaa vakiona, kaksi takimmaista penkkiä laskemalla tavaratilan kooksi tulee 502 litraa. Kun kaikki takapenkit ovat alhaalla, on tavaratilan koko 1608 litraa.

Autossa on myös uudistettu neulansilmäetusäleikkö, uudet ajovalot, uudelleen suunnitellut takapuskurit ja kaksisävyiset 18-tuuman vanteet.

Sisällä uutta on parempi äänieristys, sähköikkunat sekä uusi älypuhelinlinkitys, joka tukee sekä Apple CarPlayta että Android Autoa. Lämmitettävät etupenkit, peruutuskamera sekä automaattiset valot ja tuulilasinpyyhkijät ovat myös vakiona.

Malliston rouheimmassa versiossa on nahkajakkarat, 360 asteen kamera, lämmitettävä ohjauspyörä, sähkötoiminen takaluukku, kuolleen kulman varoitin, risteävän liikenteen varoitin ja LED-valot.

Kommentoi »