Mitsubishi tekemässä Outlanderia pienemmän lataushybridin
Autot ja liikenne
Mitsubishi tekemässä Outlanderia pienemmän lataushybridin
Mitsubishi oli ensimmäinen autonvalmistaja, joka esitteli ladattavan hybridin, Outlanderin. Nyt Mitsubishin lataushybridimallisto on kasvamassa.
Julkaistu 6.1.2020
Tuulilasi

Tulossa on pienempi SUV, joka on myös lataushybridi. Mitsubishin Euroopan johtaja Bernard Loire vahvisti Automotive Newsille, että pienempi SUV tullaan esittelemään tämän vuoden loppupuolella yhdessä uuden Outlanderin yhteydessä.

Vaikka Outlanderin nykyinen sukupolvi on jo elinkaarensa päässä, sen myynti Euroopassa on koko ajan kasvanut; 2019 sitä myytiin kaksi kertaa enemmän kuin 2018.

Loire vahvisti senkin, että Mitsubishi tulee hylkäämään Euroopassa dieselmoottorit. ASX:n ja Eclipse Crossin dieselit kävelytetään lankulle jo tänä vuonna, koska niiden kauppa ei ole käynyt.

Miltä Mitsun uusi pienempi lataushybridi-SUV tulee näyttämään, on hämärän peitossa. Valistuneiden arvioiden mukaan siinä voisi hyvinkin olla vähintään pieniä ulkoisia viitteitä Mi-Tech-konseptiauton ulkoasusta. Tosin Mi-Tech on hiukan kulmikas avoauto...

Mitsubishi Mi-Tech

Loiren mukaan Mitsubishi satsaa nyt vahvasti hybrideihin, lataushybrideihin ja täyssähköautoihin – niinhän tänä päivänä kaikki tuntuvat tekevän.

4 kommenttia