Mitsubishi julkaisi tiiserikuvia - nämä konseptiautot nähdään Tokion autonäyttelyssä
Autot ja liikenne
Mitsubishi julkaisi tiiserikuvia - nämä konseptiautot nähdään Tokion autonäyttelyssä
Mitsubishi on julkistanut tiiserikuvat kahdesta konseptiautostaan, jotka se aikoo esitellä Tokion autonäyttelyssä kuun lopulla.
Julkaistu 4.10.2019
Tuulilasi

Toinen autoista on nimeltään Mi-Tech, joka on lataushybridi neljällä sähkömoottorilla ja nelivedolla. Kaksi moottoria on etuakselilla ja kaksi taka-akselilla.

”Tämä antaa kuljettajalle mahdollisuuden käyttää pelkkää sähköajoasetusta ja useita eri hybridiajotiloja. Suorituskykyä löytyy, kuten sähköisille autoille kuuluukin”, Mitsubishi kertoi tiedotteessa.

Neljän moottorin järjestelmän työnimi on Quad Motor, yhdessä Dual Motor Active Yaw Controlin kanssa se takaa optimaalisen vääntömomentin jokaiselle neljälle pyörälle.

Tiiserikuva kertoo, että autossa on paljon erilaisia elementtejä. Toisaalta se on coupemainen, hiukan crossover, mutta kattoa siinä ei ole. Konseptiautosta löytyy myös paljon autonomisen ajamisen ominaisuuksia.

Toinen uusi konseptiauto on nimeltään K-Wagon. Se on hyvin korkean näköinen SUV:sta ainakin jonkinlaista inspiraatiota saanut pieni tila-auto. Tästä mallista Mitsubishi ei vielä kerro yksityiskohtia.

1 kommentti