Tuulilasi

Mitsubishi Eclipse Crossille viisi tähteä Euro NCAP -testissä

1

Suomeen tammikuussa saapuva täysin uusi Mitsubishi Eclipse Cross saavutti täydet viisi tähteä Euro NCAP -turvallisuustestissä.
Kuvat Mitsubishi

Eclipse Cross saavutti erinomaisen 97 prosentin tuloksen aikuismatkustajien turvallisuudessa ja 80 prosentin tuloksen jalankulkijoiden turvallisuudessa. Lisäksi auton etutörmäysvaroitin suoriutui testissä hyvin välttäen törmäykset eri olosuhteissa ja eri nopeuksilla mitattuna. Eclipse Crossin suoritus oli kaikilla osa-alueilla niin vahva, että auto saavutti testissä korkeimman viiden tähden luokituksen.

Eclipse Cross on ensimmäinen Mitsubishin uuden sukupolven automalli ja se tulee olemaan merkittävässä asemassa Mitsubishin mallistossa. Eclipse Cross täydentää Mitsubishin mallistoa ASX:n, Outlanderin ja Outlander PHEV:n rinnalla. Samalla se vahvistaa Mitsubishin asemaa suosittujen crossover- ja SUV-mallien valmistajana Euroopassa. Mitsubishi on tunnettu neliveto-osaamisestaan. Eclipse Cross laajentaakin Mitsubishin edistyksellistä nelivetomallistoa.

Eclipse Cross valmistetaan Japanissa. Mitsubishi myöntää kaikkiin uusiin autoihin 5 vuoden takuun ainoana japanilaisena automerkkinä.

(Lähde: Mitsubishi)

Julkaistu: 13.11.2017