Tuulilasi

Mitsubishi e-EVOLUTION – älykäs sähkö-SUV nelivedollaMitsubishi e-EVOLUTION – älykäs sähkö-SUV nelivedolla

Mitsubishi Motors esittelee Tokion autonäyttelyssä lokakuussa Mitsubishi e-EVOLUTION -konseptimallin. Sähköisellä voimalinjalla varustettu, nelivetoinen konseptiauto antaa viitteitä Mitsubishin lähitulevaisuuden suunnitelmista. Mitsubishi on paljastanut tänään lisää uusia kuvia näyttävästä konseptimallista.
Kuvat Mitsubishi

Mitsubishi e-EVOLUTION on uuden sukupolven suorituskykyinen SUV-malli, jossa yhdistyvät nautinnollinen ajettavuus ja Mitsubishin edistyksellinen nelivetoteknologia. Mitsubishin neliveto-osaaminen nousee autossa uuden tasolle Artificial Intelligence järjestelmän kanssa. Älykäs järjestelmä huomio muutokset tie ja liikenneolosuhteissa sekä kuljettajan keskittymiskyvyssä. Järjestelmä pystyy myös opastamaan kuljettajaa. Kuljettaja puolestaan pystyy käyttämään ääniohjauskomentojen avulla muun muassa ilmastointia, tuulilasinpyyhkimiä ja ajovaloja.

Mitsubishi e-EVOLUTION -mallin voimanlähteinä ovat suorituskykyiset sähkömoottorit. Auto on varustettu suuren kapasiteetin akkujärjestelmällä. Mitsubishi e-EVOLUTION hyödyntää kolmen sähkömoottorin 4WD-järjestelmää. Yksi sähkömoottoreista sijaitsee auton etuakselilla ja kaksi takana. Voimalinja on yhdistetty sähköisesti toisiinsa tarjoten aina optimaalisen voimanjaon kaikissa olosuhteissa.

Mitsubishi e-EVOLUTION esitellään Tokion autonäyttelyssä 25. lokakuuta.

(Lähde: Mitsubishi)

Julkaistu: 5.10.2017