Tuulilasi

Mini tekee tukun erikoismalleja – John Cooper Works GP menee tuotantoon

Mini tekee tukun erikoismalleja – John Cooper Works GP menee tuotantoon
Viime vuonna Mini esitteli John Cooper Works GP -konseptiauton, joka on suunniteltu erityisesti rata-autoksi. Siinä on villi aerodynamiikkapaketti, hyvin riisutut sisätilat ja integroidut turvakaaret.
Julkaistu: 23.11.2018

Nyt Mini on vahvistanut, että auto menee tuotantoon, sen pitäisi olla kaupoissa vuonna 2020.

Kovin paljon tietoja autosta ei edelleenkään ole. Peilaten siihen, mitä Mini teki vuosien 2006 ja 2012 Mini Cooper S Works GP:lle, on odotetavissa lisää tehoja. Toivottavasti Mini kertoo enemmän faktoja ensi viikolla Los Angelesin autonäyttelyssä.

Mini on kertonut myös tekevänsä John Cooper Works Knight Editionin, tavalliseen versioon verrattuna siihen on lisätty toinen pakoputki ja kromikoristeita. Auton väritykseksi tulee musta ja hopea punaisin raidoin. Hintatietoja ei vielä ole, mutta myyntiin auto tulee ensi vuoden alussa.

Los Angelesiin Mini tuo lisäksi kolme muuta erikoismallia. Yin Yang Edition on mustavalkoinen versio Cooper S Countrymanista. Starlight Edition puolestaan on Clubman sinihopealla värityksellä. International Orange Edition on luonnollisesti oranssi, siihen tulee 18-tuuman renkaat, tuplapakoputket ja useita mustia ja hiilikuitusia korostuksia.

Kommentoi »