Tuulilasi

Micheliniltä uusi E4 premium-rengas kovaan käyttöön

Micheliniltä uusi E4 premium-rengas kovaan käyttöön
Uusi Michelin X®TRA Defend on E4 premium-rengas. Sen pintakuvio on erityisen syvä, mikä antaa renkaalle äärimmäisen hyvän vaurionkestävyyden ja pitkän käyttöiän. Se tuo myös lisää kuljetustehoa niin, että TKMH (tonnikilometriä tunnissa) on korkeampi kuin kilpailevilla premium-renkailla.
Kuvat Michelin

Rengas on tarkoitettu niveldumppereihin (ADT, Articulated Dump Truck), joiden kuormituskapasiteetti on 25 – 45 tonnia. Se on järeä, iskuja ja viiltoja kestävä rengas, mikä vähentää vaurioista aiheutuvia seisonta-aikoja, ja sen käyttöikä on 15 prosenttia pidempi Michelinin edeltävän vastaavan renkaan.

Maansiirtoyrittäjät käyttävät yleensä mieluummin niveldumppereita, koska niiden käyttöominaisuudet ovat monipuoliset. Michelinin uusi rengasvalikoima täyttää kaikki ne vaatimukset, joita eri käyttötilanteet ja olosuhteet asettavat E4 ADT -renkaille. Michelin X®TRA Defend on kehitetty parantamaan työtehoa ja tuottavuutta ankarissa työskentelyolosuhteissa kuten kaivoksissa ja louhoksilla. Se on kuitenkin myös erittäin toimiva rengas nopeatahtisissa työskentelyolosuhteissa esimerkiksi rakennustyömailla ja yleisissä töissä.

Uusi rengas nimettiin kuvaavasti sen äärimmäisen järeyden ja vaurionkestävyyden mukaan. Renkaan sivuseinämät ovat 15 prosenttia paksummat kuin edeltäjän, joten se kestää erittäin hyvin viilto- ja pistovaurioita. Esimerkiksi 172 mm pituinen naula voi tunkeutua renkaaseen vaurioittamatta rengasrunkoa. Renkaan sivut ovat peräti 16 mm paksummat kuin kilpailevien premium-renkaiden.

Renkaan saa ensiasennukseen vuoden 2018 alkupuolella.

(Lähde: Michelin)

Julkaistu: 9.10.2017
Kommentoi »