
Puheenaiheet
Jahdin valtakunta: Viltgårdenin tilan isäntä Tomas Landers tekee työtä kestävän metsästyksen ja eettisen riistan eteen
Toki Suomessa on aina syöty riistaa, mutta viimeiset 30 vuotta se huoltoasemien riistakäristys on ollut Uudesta-Seelannista tuotua kuusipeuraa tai saksanhirveä. Meidän on helppo näyttää, mikä ero siinä on kotimaiseen riistaan, sanoo Tomas Landers.
Mitä kaikkea tuotatte Viltgårdenissa?
Olemme eräänlainen mallitila. Meillä ei ole tuotantoeläimiä, vaan mailla elää vapaana valkohäntä- ja kuusipeuroja, kauriita ja hirviä, vesilintuja, kyyhkysiä. Tuomme tilalle kokkeja ja muita yhteistyökumppaneita ja näytämme heille metsästystä ja riistanhoitoa. Olemme myös jalostaja, tuotamme riistalihaa eri muodoissa suoraan kuluttajille ja jälleenmyyntiin. Käsittelemme vuodessa yli tuhat peuranruhoa ja kymmeniät tuhansia kiloja riistalihaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
