Profiili ja asetukset
Tili
Hallinnoi tiliä
Kirjaudu ulos
Puheenaiheet

Jahdin valtakunta: Viltgårdenin tilan isäntä Tomas Landers tekee työtä kestävän metsästyksen ja eettisen riistan eteen

Toki Suomessa on aina syöty riistaa, mutta viimeiset 30 vuotta se huoltoasemien riistakäristys on ollut Uudesta-Seelannista tuotua kuusipeuraa tai saksanhirveä. Meidän on helppo näyttää, mikä ero siinä on kotimaiseen riistaan, sanoo Tomas Landers.

13.7.2021 Image

Mitä kaikkea tuotatte Viltgårdenissa?

Olemme eräänlainen mallitila. Meillä ei ole tuotantoeläimiä, vaan mailla elää vapaana valkohäntä- ja kuusipeuroja, kauriita ja hirviä, vesilintuja, kyyhkysiä. Tuomme tilalle kokkeja ja muita yhteistyökumppaneita ja näytämme heille metsästystä ja riistanhoitoa. Olemme myös jalostaja, tuotamme riistalihaa eri muodoissa suoraan kuluttajille ja jälleenmyyntiin. Käsittelemme vuodessa yli tuhat peuranruhoa ja kymmeniät tuhansia kiloja riistalihaa.

Seuraa Apu360:n WhatsApp-kanavaa

Koska jokaisella tarinalla on merkitystä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt