Meijun kilot tippuvat
Kulttuuri
Meijun kilot tippuvat
Meiju Suvas painoi latinorytmein menemään niin, että laivat eksyivät reitiltä, kun hänen albuminsa julkistettiin M/s Auroralla.
15.6.2012
 |
Apu

Meiju Suvas on kuukauden verran syönyt ja treenannut Olli Väätäisen johdolla ja tuloksia näkyy jo vyötäisillä. Olli ei ehtinyt kuvaan, vaan kiirehti kotiin hoitamaan vaimoaan Hantta Schlizewskiä, joka jäi kengännauhoista kiinni liukuportaisiin ja katkaisi jalkansa.

Maki Kolehmaisen sutjakan varren salaisuus on uiminen. – Jouduin rytmihäiriöiden takia letkuihin ja lääkäri sanoi, että nyt syöt lääkkeitä tai uit. Sitten olenkin uinut kolme, neljä kertaa viikossa kilometrin kerrallaan.

Tuula Niemi tekee muun muassa liivikauppaa Venäjällä, asuu siellä(kin) ja puhuu kieltä. Nyt hän rupeaa pukemaan Meijua, joka näki Tuulan suunnittelua Marionin yllä tämän juhlakonsertissa. Tuulan tytär Mirkka Metsola menestyi Muodin huipulle -ohjelmassa.

Päivi Mäkinen ei sure, vaikka tipahti Seinäjoen tangokisasta: hän keskittyy juhlimaan vuonna 2000 edesmenneen Mökö-koiransa videota. – Se julkistetaan Rekku Rescuen hyväksi. Mökö levytti ja videoitiin 20 vuotta sitten, Päivi muistaa laulavaa koiraansa. Syksyllä Päiviä voi äänestää kuntavaaleissa kristillisdemokraattien listalta.

Teuvo Loman tupsahti risteilylle lounastauolla kesken sisustamisen. – Nelonen osti minut. Teen yhteistyötä Kaisa Liskin kanssa ja olen onnellinen. Parisuhde on voinut hyvin jo kahdeksan vuotta, Teuvo sanoi, mutta lisäsi, että kunpa Makin kanssa tekeillä oleva levy valmistuisi.

Jenni (Jaken tytär) Seppälä laulaa Meijun levyllä stemmoja. Jimi Constantine (ex-Pääkallo) on pitänyt työtiimin vireessä.

Kuvat: Atte Kajova

Kommentoi »