Tuulilasi

Mazdan ensimmäinen täyssähköauto sai hinnat Suomessa

Mazdan ensimmäinen täyssähköauto sai hinnat Suomessa
Mazdan ensimmäinen täyssähköauto uusi Mazda MX-30 on hinnoiteltu Suomessa. Myynti aloitetaan First Edition -mallilla mihin sisältyy erittäin kattava paketti varusteita 35 990 euron hintaan. Sähköauton hankintatuen kanssa hinta on 33 990 euroa.
Julkaistu: 9.4.2020

Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen syksyn 2020 aikana ja ennakkotilauksen voi nyt tehdä Suomen Mazda -jälleenmyyjillä kautta maan.

Mazda MX-30:n freestyle-ovet ovat yksi korin muotoilun katseenvangitsijoista. Suuri oviaukko ilman keskipilaria varmistaa helpon pääsyn koko perheelle. Mazda MX-30 First Editionissa on kaksi erilaista premium-sisustusvaihtoehtoa. Modern Confidence -sisustuksen vaalea, nykyaikainen look syntyy valkoisesta vegaanisesta nahkajäljitelmästä, melange-sävytetyistä kankaista ja korkista. Industrial Vintage puolestaan sovittaa ruskean vegaanisen nahkajäljitelmän denim-väriseen kankaaseen ja tummempaan korkkiin. 4,395mm pitkä Mazda MX-30 crossover tarjoaa tyylikkyyttä ja monikäyttöisyyttä jokapäiväiseen käyttöön.

Voimalinjana on e-Skyactiv -sähkömoottori, mikä kuljettaa autoa vaivattomasti 143 hevosvoiman ja 265 NM väännön ansiosta. Kiihtyvyys 0-100km/h on 9,7 sekuntia. Akun kapasiteetti on 35,5kWh ja yhdistetty toimintamatka on 200 kilometriä WLTP -mittaustavan mukaan. AC -latauksella enimmäissyöttöteho on 6,6kW ja CCS -combolla enimmäissyöttöteho on 50kW, mitä käyttämällä 80% varauksen lataamiseen menee noin 40 minuuttia. Akun takuu on 8 vuotta tai 160 000 kilometriä.

Poikkeuksellisen hyvän vastineen rahalle tarjoavan First Edition -mallien vakiovarustelu on vertaansa vailla ja sisältää muun muassa Ceramic -metallivärin, 18” -alumiinivanteet, adaptiivisen vakionopeussäätimen, adaptiiviset LED -ajovalot, Heads Up Display tuulilasin heijastusnäytön, pysäköintitutkat eteen ja taakse, peruutuskameran ja 8,8” Mazda Connect multimediajärjestelmän navigoinnilla. Mazda MX-30 First Edition -mallia myydään vain rajattu 50 kappaleen erä.

4 kommenttia