Mazdan ensimmäinen täyssähköauto sai hinnat Suomessa
Autot ja liikenne
Mazdan ensimmäinen täyssähköauto sai hinnat Suomessa
Mazdan ensimmäinen täyssähköauto uusi Mazda MX-30 on hinnoiteltu Suomessa. Myynti aloitetaan First Edition -mallilla mihin sisältyy erittäin kattava paketti varusteita 35 990 euron hintaan. Sähköauton hankintatuen kanssa hinta on 33 990 euroa.
4Kommenttia
Julkaistu 9.4.2020
Tuulilasi

Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen syksyn 2020 aikana ja ennakkotilauksen voi nyt tehdä Suomen Mazda -jälleenmyyjillä kautta maan.

Mazda MX-30:n freestyle-ovet ovat yksi korin muotoilun katseenvangitsijoista. Suuri oviaukko ilman keskipilaria varmistaa helpon pääsyn koko perheelle. Mazda MX-30 First Editionissa on kaksi erilaista premium-sisustusvaihtoehtoa. Modern Confidence -sisustuksen vaalea, nykyaikainen look syntyy valkoisesta vegaanisesta nahkajäljitelmästä, melange-sävytetyistä kankaista ja korkista. Industrial Vintage puolestaan sovittaa ruskean vegaanisen nahkajäljitelmän denim-väriseen kankaaseen ja tummempaan korkkiin. 4,395mm pitkä Mazda MX-30 crossover tarjoaa tyylikkyyttä ja monikäyttöisyyttä jokapäiväiseen käyttöön.

Voimalinjana on e-Skyactiv -sähkömoottori, mikä kuljettaa autoa vaivattomasti 143 hevosvoiman ja 265 NM väännön ansiosta. Kiihtyvyys 0-100km/h on 9,7 sekuntia. Akun kapasiteetti on 35,5kWh ja yhdistetty toimintamatka on 200 kilometriä WLTP -mittaustavan mukaan. AC -latauksella enimmäissyöttöteho on 6,6kW ja CCS -combolla enimmäissyöttöteho on 50kW, mitä käyttämällä 80% varauksen lataamiseen menee noin 40 minuuttia. Akun takuu on 8 vuotta tai 160 000 kilometriä.

Poikkeuksellisen hyvän vastineen rahalle tarjoavan First Edition -mallien vakiovarustelu on vertaansa vailla ja sisältää muun muassa Ceramic -metallivärin, 18” -alumiinivanteet, adaptiivisen vakionopeussäätimen, adaptiiviset LED -ajovalot, Heads Up Display tuulilasin heijastusnäytön, pysäköintitutkat eteen ja taakse, peruutuskameran ja 8,8” Mazda Connect multimediajärjestelmän navigoinnilla. Mazda MX-30 First Edition -mallia myydään vain rajattu 50 kappaleen erä.

4 kommenttia