Mazdan CX-5 sai kovat arvosanat Auto Bildin testissä
Autot ja liikenne
Mazdan CX-5 sai kovat arvosanat Auto Bildin testissä
Mazda CX-5 sai yhden kaikkien aikojen parhaimmista tuloksista Auto Bild -lehden 100 000 kilometrin kestotestissä.
Teksti

Kuvat

13.7.2021
 |
Tuulilasi

Mazda CX-5 on läpikäynyt saksalaisen Auto Bild -lehden 100 000 kilometrin kestävyystestin: menestysmalli vakuutti raadin varsinkin päivittäisessä käytössä. Lisäksi kuntotutkimuksen tulos oli moitteeton; yhtäkään vikaa ei havaittu. Perhemaasturi saavuttikin yhden kaikkien aikojen parhaista kestävyystestituloksista.

Edellisen sukupolven CX-5 sai vuonna 2015 saman lehden kestotestissä arvosanan A-. Uusi CX-5 ei osoittanut yhtäkään vikaa ansaiten arvosanan A, sekä neljännen sijan kaikkien aikojen kestotestitilastossa – tähän mennessä on testattu yhteensä 68 autoa.

Jokapäiväisessä käytössä Mazda CX-5 vakuutti toimittajat tilavuudellaan, tarjoten runsaasti tilaa perheille ja vapaa-ajan varusteille. Tämän lisäksi korkeaa mukavuustasoa ja voimansiirtoa ylistettiin.

Mazdan perhemaasturi ei osoittanut mitään vikoja koko testin aikana, eikä suunnittelemattomia korjaamokäyntejä tarvittu. Testin lopuksi CX-5 purettiin osiin ja yksittäiset komponentit arvioitiin lehden toimesta. Tuomarit eivät löytäneet autosta yhtäkään huomionarvoista virhettä.

Erinomainen suoritus kestotestissä on uusi todiste Mazda CX-5:n erinomaisesta luotettavuudesta ja laadusta. Toisen sukupolven CX-5 on optimoitu vuodelle 2021 päivitetyllä sisustalla, uusilla varusteilla sekä entistä paremmiksi hiotulla voimansiirroilla. Mazda CX-5 on saatavilla kahdella eri bensiinimoottorilla, sekä etuvetoisena että nelivetoisena.

8 kommenttia