Tuulilasi

Mazda esitteli uuden Mazda3:n

Mazda esitteli uuden Mazda3:n
Täysin uusi Mazda3 on saanut maailman ensi-iltansa tänään 2018 Los Angelesin autonäyttelyssä. Uudelleen suunniteltu malli tulee markkinoille vuoden 2019 alussa, alkaen Pohjois-Amerikasta.
Julkaistu: 29.11.2018

Uuden Mazda3:n kypsempi KODO-muotoiluteema ilmentää Japanilaista estetiikkaa. Samaan aikaan kun auton muotoilu näyttää yksinkertaiselta, hienovaraiset lainehtivat muodot herättävät KODOn eloon siirtäen valoa ja heijastuksia pitkin korin pintoja.

Tuloksena on rikkaampi ja voimakkaampi ilmaisu ja se on elinvoimaisempi mitä aiemmissa KODO-malleissa on nähty. Huolimatta Mazda3 nimen jakamisesta, hatchback ja sedan malleilla on erilaiset persoonallisuudet – hatchbackin muotoilu on dynaaminen, sedanin elegantti.

Täysin uusi Mazda3 sisältää Mazdan uuden SKYACTIV-Vehicle Architecture -koriteknologian, mikä on suunniteltu antamaan ihmisille luonnollinen tasapainon tunne. Moottorivalikoima sisältää viimeisimmät SKYACTIV-X, SKYACTIV-G ja SKYACTIV-D moottorit, joista jokainen tuottaa luontevan ja responsiivisen nopeudenhallinnan kaikissa ajotilanteissa.

Perustuen sen avainfilosofiaan autojen suunnittelussa ihmisen ympärille, Mazda on kehittänyt auton perustavanlaatuisia ajo-ominaisuuksia kuten kiihdytyksiä, kääntämistä ja jarruttamista.

Mazdan mukaan vuoden 2003 lanseerauksen jälkeen autoa on myyty jo yli kuusi miljoonaa kappaletta. Mazda3 on maailmanlaajuisesti strateginen malli, mikä on nostanut yrityksen kasvua sekä brändin että liiketoiminnan näkökulmasta. Se on ollut tukipilarina globaalille tuotannolle sen tärkeimmissä tehtaissa.

“Täysin uuden Mazda3:n esittely tänään aloittaa Mazdalle uuden aikakauden,” sanoi Mazdan toimitusjohtaja Akira Marumoto.

“Seuraavan sukupolven Mazdat tulevat nostamaan auton omistamiskokemuksen tasoa. Näiden tuotteiden kautta, me tulemme kasvattamaan Mazdan brändin arvoa ja työtä tavoitteemme eteen luoda entistä vahvempia siteitä asiakkaidemme kanssa ympäri maailman.”

4 kommenttia