Mazda esittelee Suomessa 30 000 euron MX-5 roadsterin
Autot ja liikenne
Mazda esittelee Suomessa 30 000 euron MX-5 roadsterin
Mazdan legendaarinen MX-5 roadster sai hinnat Suomessa. Uudistunut Mazda MX-5 sisältää sarjan uudistuksia i-ACTIVSENSE turvateknologioista moottoreihin ja ajo-ominaisuuksiin.
1Kommenttia
Julkaistu 29.10.2018
Tuulilasi

Mazda juhlistaa ensi vuonna kaikkien aikojen myydyimmän kaksipaikkaisen urheiluauton Mazda MX-5 roadsterin kolmeakymmentä vuotta automarkkinoilla. 2019 Mazda MX-5 roadster on ensimmäistä kertaa ennakkotilattavissa ja nähtävänä Auto2018 –tapahtumassa, hintojen alkaessa tasan 30 000 eurosta sisältäen kattavan Premium Sport varustetason nahkapenkeillä, LED-ajovaloilla, vakionopeudensäätimellä ja automaattisella ilmastoinnilla. Tapahtumassa on koeajettavissa myös uusi Mazda MX-5 2.0 RF Luxury Sport automaattivaihteistolla.

Päivitetyt 132hv 1.5 ja 184hv 2.0 SKYACTIV-G bensiinimoottorit suuremmilla moottorintehoilla ja väännöllä ovat myös entistä ympäristöystävällisempiä, läpäisten uusimman Euro 6 d TEMP -päästöstandardin, ja WLTP sekä RDE -testien vaatimukset. Uudella WLTP-mittaustavalla mitatut päästöarvot laskevat Mazda MX-5:n autoverotusta useilla tuhansilla läpi malliston, enimmillään jopa 2946 eurolla.

Uusia i-Activsense turvallisuusteknologioita Mazda MX-5:ssä ovat edistynyt Smart City Brake Support -kaupunkijarrutusavustin, joka havaitsee ajoneuvot ja jalankulkijat edessä ja auttaa välttämään törmäyksiä. Sen lisäksi uusia varusteita ovat kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä ja liikennemerkit tunnistava järjestelmä navigaattorin yhteydessä.

1 kommentti