Tuulilasi

Mazda 2:sta uusi Sport Black Edition


Mazdan 2-sarja on saanut uuden tulokkaan, kun japanilaisyhtiö julkisti uuden Sport Black -version autosta. Sitä tehdään vain rajoitettu määrä.
Kuvat Mazda

Kyseessä on supermini, joka tuo samalla hiukan uudistuksia myös tavalliseen Mazda 2:een.

Autoa tehdään vain 500 kappaletta. Kaikissa niissä on mustat somisteet sivupeileissä, takaspoilerissa, etusäleikössä ja haineväantennissa.

Autossa on vain yksi moottorivaihtoehto, 1.5-litrainen SKYACTIVE-G, josta irtoaa 88 hevosvoimaa. Tavallisessa Mazda 2-tarjonnassa on viisi vaihtoehtoa (SE+, SE-L+, SE-L Nav+, Sport Nav+ ja GT Sport Nav+).Tarjolla on 88-heppaisen lisäksi pienempi 73-hevosvoimainen sekä isompi 113-hevosvoimainen malli.

Perusmallisarjan kärki GT Sport Nav+ tarjoaa parkkitutkan, sadesensoripyyhkimet, automaattisen ilmastoinnin ja peruutuskameran. Tässä mallissa 113-hevosvoimainen moottori yhdistyy 6-portaiseen manuaalivaihteistoon, muissa malleissa se on 5-portainen.

Jousitusta ja ohjaustuntumaa parantamaan tulee Mazdan uusi G-Vectoring Control -teknologia. Myös puskurit on laitettu uuteen kuosiin.

Kaikkiaan Maxda 2-autoihin tulee myös vakiovarusteena Smart City Brake Support -törmäysavustin ja Lane Departure Warning System -kaistanpitoavustin.

Julkaistu: 1.4.2018