Matkavinkki: Thaimaan romanttisimmat hotellit
Matkailu
Matkavinkki: Thaimaan romanttisimmat hotellit
Mondon Thaimaa-ekspertti Antti Helin paljastaa maan romanttisimmat piilopaikat. Lue lisää Antin Thaimaa-vinkkejä Mondosta 11/2015.
27.1.2016
 |
Mondo

THE SAROJIN, KHAO LAK

Thaimaan romanttisin hotelli The Sarojin (sarojin.com) on pareille, jotka etsivät rauhaa ja romanttisia elämyksiä. Lapset tai turistiryhmät eivät ole tervetulleita. Menestyksen salaisuus ovat samppanja-aamiaiset ja sydämellinen henkilökunta. Jos haluaa hurmata kumppaninsa, hotellista voi varata privaatin illallisen vesiputouksen äärellä, satojen kynttilöiden valossa.

THANYA RESORT, KO NGAI

Ko Ngaita voi kutsua Thaimaan romanttisimmaksi saareksi. Pienellä, viidakon peittämällä valkohiekkaisella saarella ei ole muuta tekemistä kuin kuherrella rakkaansa kanssa. Saarella on vain muutama, luontoon hyvin piiloutuva, tasokas bungalowhotelli. Tyylikkäin on Thanya Resort (kohngaithanyaresort.com).

KOYAO ISLAND RESORT

Majapaikka rauhallisen Ko Yao Noi -saaren kauneimmalla rannalla. Bungalowit (koyao.com) on rakennettu niin kauas toisistaan, ettei niihin ole tarvinnut rakentaa seiniä laisinkaan, vaan merinäkymät ovat esteettömät. Kun romantiikka riistäytyy käsistä, näkösuojaksi voi laskea bambuverhot.

THE NEST, CHIANG DAO

Tunnin päässä Chiang Maista odottaa Thaimaan ihanin maalaisidylli ja yksi parhaista majataloista, The Nest (nest.chiangdao.com). Edullisen mutta viihtyisän majatalon kruunaa uima-allas upeissa vuoristomaisemissa, omassa rauhassa.

Antti Helin on Mondon Thaimaa-ekspertti, joka on tehnyt maasta lukuisia opaskirjoja. Lisää Thaimaa-vinkkejä löydät Antin jutusta 33 Thaimaan parasta löytöä, joka julkaistiin Mondossa 11/2015. Lehden voi ostaa digiversiona osoitteesta luettavaa.fi

Kommentoi »