Maria Lund palaa lavalle
Puheenaiheet
Maria Lund palaa lavalle
Maria Lund virittelee Ranskalaisessa illassa tunnelmia myös suomeksi ja englanniksi.
27.3.2012
 |
Apu

Maria perheineen (puoliso Valtteri Tynkkynen ja helmikuun alussa yksi täyttänyt Jyri) asuu Hankasalmella, josta on joka paikkaan matkaa.

Tampereella alkavat Elizabeth Taylorin elämään perustuvan musikaalin harjoitukset.

– Parasta hankkia koti myös sieltä, Maria päättelee. Hän on kokeillut Taylorille suunniteltua pukua ja tavannut varttunutta Liziä näyttelevän Sinikka Sokan pari kertaa.

– On innostavaa mennä toisen nahkoihin. Olen lukenut ahkerasti Taylorista, Maria kertoo valmistautumisestaan suurrooliin.

Senaatin Hiilen Ranskalaisessa illassa kuullaan esimakua myös Sarmannon säveltämistä Valto Baltzarin runoista, jotka liittyvät tekeillä olevaan elokuvaan Muistojeni kahvila.

Maria Lund ei suostu asettamaan musikaalia, konsertteja tai ravintolasiintymisiä mieluisuusjärjestykseen. – Pidän kaikista, hän vakuutti.

– Marian äiti Tamara soitti kymmenen vuotta sitten, että hänellä on lahjakas tytär. Olen samaa mieltä, säveltäjä Heikki Sarmanto kiitti. Heikillä on uusi vaimo, suomalainen ja hänkin Maria nimeltään. 

Aira Samulin on toipunut viiden viikon flunssasta, joka verotti 85-vuotispäivien iloa. Uusi tukka on vanhan taiturin, Terttu Stenbergin, työnäyte.

– Olen kalastajien sukua, ravintoloitsija Niklas Engblom esittäytyi ja kehaisi paikkansa hiiligrillinieriää. Hän lupasi tarjota kunnon ruokaa myös myöhäisille kulkijoille: tilauksia otetaan kello kolmeen.

Kuvat: Atte Kajova

Kommentoi »