Profiili ja asetukset
Tili
Hallinnoi tiliä
Kirjaudu ulos
Apu Juniori

Maailman paras hedelmäsalaatti on herkullinen ja terveellinen hellepäivän piristys

Herkullisen hedelmäsalaatin juju on supermaukkaassa limetin ja kardemumman makuisessa mausteliemessä. Parhaimmalta salaatti maistuu jääkaappikylmänä.

28.6.2024 | Päivitetty 29.6.2024 | Apu Juniori

Hedelmäsalaatti mausteliemessä

4 annosta / 20 minuuttia + maustuminen 30 minuuttia

  • 1 l kuorittuja ja pilkottuja hedelmiä ja marjoja, esimerkiksi appelsiini, banaani, omena ja 2 dl pensasmustikoita
  • 1 dl cashewpähkinöitä

Mausteliemi

  • ½ dl appelsiinista puristettua mehua
  • 1 limetin mehu
  • 2 rkl hunajaa
  • ½ tl kardemummaa

Lisäksi

  • 2 dl vaniljajogurttia

1. Valmista ensin mausteliemi. Leikkaa appelsiini ja limetti puoliksi. Purista appelsiinista mehu ja mittaa ½ dl mehua kulhoon. Purista limetin mehu ja kaada appelsiinimehun joukkoon. Sekoita joukkoon hunaja ja kardemumma.

2. Kuori ja paloittele hedelmät. Jos käytät pensasmustikoita, huuhtele ne siivilässä kylmällä vedellä. Luomuomenaa ei tarvitse kuoria - huuhtelu ja pilkkominen riittää.

3. Sekoita kaikki hedelmäpalat mausteliemen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa 30 minuuttia.

4. Tarjoile esimerkiksi vaniljajogurtin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt