Tuulilasi

Luksusbrändi Infiniti julkaisi kuvan uudesta sähköautostaan


Nissanin luksusbrändi Infiniti esitteli viime vuonna retrohenkisen konseptiautonsa Prototype 9:n, joka oli saanut inspiraationsa vanhoista kilpa-autoista. Nyt yhtiö on esittelemässä uutta nostalgista sähköautoa, joka on puolestaan saanut Le Mans -kilpa-autojen ulkonäköä.
Kuvat Infiniti

Autosta on olemassa vain yksi ylhäältä päin otettu kuva, josta näkyy oikeastaan vain yksipaikkainen ohjaamo sekä minimalistinen tuulilasi. Ohjaamon takana on pieni siiveke kuten esimerkiksi Jaguarin D-Typessa. Ainakin kuvan perusteella voisi olettaa, että auto on melko kapea.

Konseptiauto on tehty yhteisyössä Infinitin Japanin, Yhdysvaltain ja Iso-Britannian suunnittelijatiimien kanssa, projektia on johtanut yhtiön suunnittelujohtaja Karim Habib.

”Tämä uusi konseptiauto antaa vihjeitä siitä, mihin suuntaan Infinitin brändi on menossa. Meille sähköistyminen tarkoittaa suorituskykyä, sähköautomme tulevat olemaan voimakkaita, tehokkaita ja hauskoja ajaa. Tämä uusi konseptiauto on kaiken sen fyysinen ilmentymä”, Habib sanoo.

Mitään muuta autosta ei vielä tiedetä, mutta Infiniti julkaissee enemmän yksityiskohtia ennen auton julkistamista Pebble Beachissa 23. elokuuta.

Julkaistu: 15.8.2018