Tuulilasi

Lucid Motors laajentaa sähköautomallistoaan - uusi malli yhä useamman saavutettavissa

Lucid Motors laajentaa sähköautomallistoaan - uusi malli yhä useamman saavutettavissa
Lucid Motors on tänään paljastanut koko Lucid Air -mallistonsa. Lucid Air -perhe täydentyy hyvin varustellulla Lucid Air -perusmallilla, joka on hinnoiteltu maltillisesti 69,900 Yhdysvaltain dollariin (59 700 euroa). Malli tarjoaa arviolta 653 kilometrin toimintasäteen ja 480 hevosvoimaa.
Julkaistu: 15.10.2020

Uusi Lucid Air täydentää korkean suorituskyvyn ja tehokkaiden sedan-luksussähköautojen mallistoa, johon kuuluvat Lucid Air Touring, Grand Touring ja Dream Edition. Tämä entistäkin laajemman yleisön saavutettavissa oleva Lucid Air on varattavissa jo nyt vain 300 dollarilla osoitteessa: https://www.lucidmotors.com/air/reserve.

"Itseäni Lucid Airissa innostaa juuri se, että malli tarjoaa suorituskykyä, tehokkuutta ja ylellisyyttä, jota sähköautomarkkinoilla ei ole aiemmin nähty", Lucid Motorsin toimitusjohtaja ja teknologiajohtaja Peter Rawlinson sanoo.

"Yritystämme ohjaavana visiona on toiminut alusta asti halu luoda maailman parasta sähköautotekniikkaa ja tehdä siitä yhä useammalle saavutettavaa. Tänään julkistetun Lucid Air -sarjan hinta luo mahdollisuuksia siihen, että yhä useampi ottaisi käyttöön edistyksellistä sähköautoteknologiaa."

Lucid Air on varattavissa nyt, ja sen hinta on alkaen 77 400 $ tai 69,900 $ Yhdysvalloissa tarjottavan 7 500 dollarin verohyvityksen jälkeen.

Uuden mallin suunnitellut yksityiskohdat (joihinkin saattaa tulla vielä muutoksia tuotantovaiheessa):

• 480 hevosvoimaa

• 653 kilometrin arvioitu toimintasäde EPA-standardin mukaisesti yhdellä latauksella

• Yksimoottorinen ja optiona kaksimoottorinen versio nelivedolla

• Yli 900 voltin latausjännite ja tuki pikalataukselle tasavirralla

• Yhdysvalloissa asiakkaat saavat lisäksi ilmaista latausta kolmen vuoden ajan Electrify American latausasemilla

Lucid Air uudistaa ajatukset perinteisestä luksussedanista uuden teknologian, suorituskyvyn, tilan ja muotoilun avulla. Yhtiö on onnistunut merkittävästi pienentämään auton voimansiirron viemää tilaa, ja sen ansiosta Lucid Air tarjoaa suurikokoisen sedanin sisätilat, vaikka ulkokuoreltaan auto sijoittuu keskiluokkaan. Tämä mahdollistaa entistäkin paremman aerodynaamisen tehokkuuden, ketteryyden ja ohjattavuuden. Lucid Air -mallin ylellisiin sisätilojen yksityiskohtiin kuuluvat PurLuxe-sisustus Mojave-teemalla.

Sisustuksessa käytettävissä tuotteissa ei ole käytetty eläinperäisiä materiaaleja. Lisäksi matkustamossa on 34 tuuman Lucid Glass Cockpit -kaareva ja ”kelluva näyttö” sekä suurin sähköautosedaniin koskaan asennettu etutavaratila. Lisäksi Lucid Air -malli on saatavana myös DreamDrive -kuljettajan apujärjestelmän (ADAS) kanssa. Ekslusiivisesti vain Lucid Air -mallistossa tarjottavassa järjestelmässä markkinoiden kattavin anturisarja yhdistyy huippuluokan ajonseurantajärjestelmään.

1 kommentti