Mondo

Lontoon Stoke Newingtonin parhaat

Lontoon Stoke Newingtonin parhaat
Oletko jo käynyt Lontoon Stoke Newingtonin kaupunginosassa? Se on juuri nyt yksi Lontoon nousevista alueista. Ota nämä osoitteet mukaan kierrokselle.
Julkaistu: 20.11.2014
Stoke Newington on nyt Lontoon nousevia kaupunginosia. Koe ainakin nämä paikat.
KOE
1. Farmers Market Pienellä ja sympaattisella ruokatorilla (St Paul’s Church) tiivistyy Stoke Newingtonin henki. Lauantaisin järjestettävä tori keskittyy luomuun ja lähiruokaan – suurin osa myytävistä tuotteista on peräisin korkeintaan sadan kilometrin päästä.
2. Abney Park 1800-luvulla perustettu Abney Park kuuluu Lontoon hienoihin Magnificent seven -hautausmaihin.
HERKUTTELE
3. Yum Yum Suosittu thairavintola (187 Stoke Newington High Street) tunnetaan ruuan lisäksi cocktaileistaan.
4. Rasa N16 Lontoon kuuluisimpia kasvisravintoloita (55 Stoke Newington Church Street). Keskittyy eteläintialaiseen ruokaan.
KAHVITTELE
5. Fat Cat Cafe Kodikkaan pikkukahvilan (119 Stoke Newington Church Street) luomulounaat ja -aamiaiset ovat herkullisia ja terveellisiä.
SHOPPAILE
6. Search & Rescue Stoke Newington tunnetaan pikkuputiikeistaan, joita löytyy erityisesti pääkatu Church Streetiltä. Search & Rescuessa (129 Stoke Newington Church Street) myydään muun muassa vinyylilevyn kokoisia käsilaukkuja.
7. Nook Sisustustavarakauppa (153 Stoke Newington Church Street), joka on tunnelmaltaan niin pohjoismainen, että myytävänä on jopa vaasalaista saippuaa.
8. Hackney Flea Market Joka kuun puolivälissä järjestettävällä kirpputorilla (facebook.com/HackneyFleaMarket) tunnelmaa luo dj.
JUHLI
9. The Fox Reformed Stoke Newingtonissa on useita viihtyisiä pubeja, mutta viinibaari (176 Stoke Newington Church Street) tuo vaihtelua perinteiseen menoon.
Kommentoi »