Lontoon paras majoitusdiili
Matkailu
Lontoon paras majoitusdiili
Psst... Tässä on Lontoon paras majoitusdiili. Ota vinkki talteen, niin säästät majoitusbudjetista muuhun tekemiseen.
23.2.2017
 |
Mondo

Tämä on Lontoossa yhtä harvinainen löytö kuin kana, jolla on hampaat, kirjoittaa yksi arvioija. Hyvin todennäköisesti kaupungin paras majoitusdiili, toistelevat brittilehdet. Vierailun jälkeen on oltava samaa mieltä: vain kahden huoneen Arlington Avenue Guest­house (arlingtonavenue.co.uk) on melkein enemmän kuin löytö.

Miksi? Ensinnäkin molemmat huoneet on sisustettu nätisti, ja ne sijaitsevat Yrjöjen aikaisessa talossa Islingtonissa. Kaupunginosa tunnetaan kauniista kortteleistaan ja kivoista pubeistaan. Toiseksi hinta on kalliista hotelleistaan tunnetussa Lontoossa huikean edullinen: kahden hengen huoneen saa alkaen 65 eurolla, kunhan majoittuu useamman yön. Luksusta ei kannata odottaa. Hintaan kuuluva aamiainen on pieni, eikä huoneissa ole omaa vessaa, vaan jaettu kylpyhuone löytyy alakerrasta. Metrolla ei pääse aivan lähelle, bussilla kyllä. Oikeastaan Arlington Avenue on jotakin pikku hotellin ja Airbnb:n väliltä, sillä omistaja Thomas Blaikie asuu alakerrassa.

Paikka on tietysti usein täynnä, ja koska huoneita on vain kaksi, varausta ei voi perua ilmaiseksi. Mutta jos haluat majapaikalta ripauk­sen historiaa ja omaleimaisuutta, vapaita aikoja kannattaa kysellä Blaikieltä meilitse. Muista kertoa Thomasille terkut Mondolta.

Kommentoi »