Loistavat uudet lumikohteet
Matkailu
Loistavat uudet lumikohteet
Entä jos hiihtolomalla unohtaisit tutut laskettelurinteet ja kokeilisit jotain uutta? Kokosimme neljä vaihtoehtoa erilaisille matkailijoille.
Julkaistu 17.2.2015
Mondo

LÄHILOMA: SVANSTEIN SKI, RUOTSI

Övertorneåssa Suomen rajan tuntumassa sijaitseva Svanstein Ski on Ruotsin suomalaisin keskus. Ennen Pullinkina tunnettu keskus tekee nyt uutta tulemista. Päärakennusta on remontoitu ja palveluja laitettu uusiksi. Tarjolla on yllättävän monipuolinen maasto ja rinnevalikoima.

SEIKKAILIJALLE: GUDAURI, GEORGIA

Georgian Gudauri on Kaukasuksen tunnetuin laskettelukohde. Neuvosto-tunnelmasta huolimatta palvelut ovat monipuolisia. Offaria riittää, eikä hintataso kuormita lompakkoa. Turkish Airlines lennättää 200 eurolla Tbilisiin, mistä bussit kuljettavat perille.

LASTEN KANSSA: SPINDLERUV MLYN, TŠEKKI

Tšekin suurin keskus Spindleruv Mlyn on huomattavasti Alppien jättiläisiä pienempi, mutta lapsiperheille sopivan kompakti. Rinteet ovat aloittelijoille erinomaisia, ja parkistakin löytyy riittävästi pientä laskettavaa. Lapset on huomioitu hinnoittelussa ja palveluissa, muun muassa vesihuvipuisto tarjoaa vastapainoa laskettelulle. Kaupunkipiipahdus Prahaan on helppo tehdä.

TEMPPUILUUN: SIERRA NEVADA, ESPANJA

Parkkilaskemista etelän auringossa? Espanja ei välttämättä ole tunnettu laskettelukohteistaan, mutta parkeissa viihtyvälle Sierra Nevada on erinomainen kohde. Yöelämä on vilkasta, ja bussit kuljettavat lähikaupunkeihin.

Kommentoi »