Tuulilasi

Lexus esittelee Geneven autonäyttelyssä kolme uutta Euroopan mallia - katso kuvat

Lexus esittelee Geneven autonäyttelyssä kolme uutta Euroopan mallia - katso kuvat
Lexus esittelee vuoden 2020 Geneven autonäyttelyssä kolme Euroopassa ennennäkemätöntä malliaan, joiden joukossa on niin tulevaisuuden sähköisen vision ilmentymä kuin kaksi tuotantoon piakkoin tulevaa uutuusmallia.
Julkaistu: 6.2.2020
Lexus LF-30 Electrified -konseptimalli kokoaa yhteen useita edistyksellisiä design- ja teknologiamalleja, jotka esittelevät myös Lexuksen suuntaa liikenteen sähköistämiseen unohtamassa brändille ominaista aitoa premium-luokan kokemusta niin omistamisen kuin ajamisen suhteen. ”Lexus Electrified” -strategia tarjoaa valinnanvaraa, mukavuutta ja jännittävyyttä heille, jotka ovat valmiita siirtymään eteenpäin perinteisistä voimalinjoista.
Lexus UX 300e on merkin ensimmäinen täyssähköauto ja ensimmäinen “Lexus Electrified” -strategian mukainen uutuusmalli. Sen tunnistettavan rohkea design ja erinomainen käytettävyys ovat UX-mallille ominaisia piirteitä, joita täyssähköinen voimalinja alleviivaa.
Uusi Lexus LC 500 Convertible liittyy coupe-mallin seuraan inspiroivana lippulaivamallistona koko Lexus-brändille. Designin teemana on ollut “Ultimate Beauty” -konsepti.
1 kommentti