Lexus esittelee Geneven autonäyttelyssä kolme uutta Euroopan mallia - katso kuvat
Autot ja liikenne
Lexus esittelee Geneven autonäyttelyssä kolme uutta Euroopan mallia - katso kuvat
Lexus esittelee vuoden 2020 Geneven autonäyttelyssä kolme Euroopassa ennennäkemätöntä malliaan, joiden joukossa on niin tulevaisuuden sähköisen vision ilmentymä kuin kaksi tuotantoon piakkoin tulevaa uutuusmallia.
1Kommenttia
Julkaistu 6.2.2020
Tuulilasi

Lexus LF-30 Electrified -konseptimalli kokoaa yhteen useita edistyksellisiä design- ja teknologiamalleja, jotka esittelevät myös Lexuksen suuntaa liikenteen sähköistämiseen unohtamassa brändille ominaista aitoa premium-luokan kokemusta niin omistamisen kuin ajamisen suhteen. ”Lexus Electrified” -strategia tarjoaa valinnanvaraa, mukavuutta ja jännittävyyttä heille, jotka ovat valmiita siirtymään eteenpäin perinteisistä voimalinjoista.

Lexus UX 300e on merkin ensimmäinen täyssähköauto ja ensimmäinen “Lexus Electrified” -strategian mukainen uutuusmalli. Sen tunnistettavan rohkea design ja erinomainen käytettävyys ovat UX-mallille ominaisia piirteitä, joita täyssähköinen voimalinja alleviivaa.

Uusi Lexus LC 500 Convertible liittyy coupe-mallin seuraan inspiroivana lippulaivamallistona koko Lexus-brändille. Designin teemana on ollut “Ultimate Beauty” -konsepti.

1 kommentti